Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bogo

Pripravnik
11. okt 2007
32
0
6
55
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Citat:
Uporabnik Bogo

Nekako mi ne rata uro spravit ven! Ali je program kam določeno treba spravit???? Probal že narejenega pa mi je javil napako, samo zato ker ni ure aktivirane !!!! Ali lahko pomagaš!!!
confused-1.gif

a si si naložil GBesk clock?
Če si si, potem ga izbereš v "Add other" in to je to.

Aha, tega ni, hvala bom piskal!!! Pa javil če dela, hvala!!!
bonk.gif

anze891

Zelenc'
9. jan 2008
11
0
1
lp...

Imam še eno uprašanje.. Sem posnel zvok pri stiku v imeniku za glasovno izbiro klica, ampak sedaj ne vem kako to uporabit katero tipko moram kliknit da se indikator glasu vklopi??? Mater ej nebi rekel da sem tehnični [censored] :D ampak tole s takim telefonom je pa popolnoma novo za mene :D :S

lp hvala za odgovor...

PureEvil

Pripravnik
26. okt 2007
55
0
6
Citat:
Uporabnik anze891 pravi:
Sem posnel zvok pri stiku v imeniku za glasovno izbiro klica, ampak sedaj ne vem kako to uporabit katero tipko moram kliknit da se indikator glasu vklopi???
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
ko te bo dotična oseba klicala, se bo avtomatsko zagnal zvok, ki si ga dodelil. nimaš kaj vklapljat.
Anddrej narobe si ga razumel. Mislil je kako glasovno izbere klic - glasovni ukaz, ki ga je vnaprej posnel v imeniku, ne ve s čem oz. kako zažene aplikacijo ki zazna zvok in jo obdela v ukaz. Sam ne vem, si ne lastim P1i, posredoval sem samo zato, da ne bi bilo kakšne večje zmede.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

majklnajt

Pripravnik
17. sep 2007
53
0
6
Uspešno sem si kreiral backup...mi ga je shranilo v original folder za backupe delat. Takoj zatem sem spremenil pot za shranjevanje backup-a na nekam drugam ter izrezal kopijo ter jo prilepil v nov folder (zaradi urejenosti na računalniku). Pršlo ga je cca 13 MB. No nakar sem sem se lotil posodabljanja aparata. Uspešno nadgradil, potlej sem pa hotel še backup nazaj dat in ne gre!!! Obnovitev ni uspela. Sumim, da ga zajebava tale pot, ki sem jo spremenil. Backup dokument imam, vendar ga nekako sistem ne prepozna...HELP!

Aja, pa še to...tega starega folderja žal ne najdem...da bi nazaj skopiral in poskusil znova...anybody?

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
poglej c nastavitvah, če imaš kje možnost default nastavitev (bi sama pogledala, pa nimam zdaj računalnika na katerem je inštaliran, pri sebi). če tega ni, probaj odinštalirat program, zbriši vse folderje v "program files" (in drugje, če še kje kaj), da sigurno izbrišeš nastavitve in na novo inštaliraj. v nastavitvah boš imel zdaj originalen folder, prekopiraš back-up tja in mogoče bo celo delovalo.

2. varianta pa je, da še malo počakaš, če se bo oglasil kdo, ki ni nastavitev nič spreminjal in ti bo povedal katera je bila originalna pot.

anze891

Zelenc'
9. jan 2008
11
0
1
Citat:
Uporabnik anze891 pravi:
Sem posnel zvok pri stiku v imeniku za glasovno izbiro klica, ampak sedaj ne vem kako to uporabit katero tipko moram kliknit da se indikator glasu vklopi???

Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
ko te bo dotična oseba klicala, se bo avtomatsko zagnal zvok, ki si ga dodelil. nimaš kaj vklapljat.

Anddrej narobe si ga razumel. Mislil je kako glasovno izbere klic - glasovni ukaz, ki ga je vnaprej posnel v imeniku, ne ve s čem oz. kako zažene aplikacijo ki zazna zvok in jo obdela v ukaz. Sam ne vem, si ne lastim P1i, posredoval sem samo zato, da ne bi bilo kakšne večje zmede.

Popravil(-a) PureEvil (12.01.2008 16:03)

Tako je hvala za obrazložitev :D

majklnajt

Pripravnik
17. sep 2007
53
0
6
Žal ni možnosti degault nastavitev, sem že prej preverjal te možnosti. Tudi deinštalacijo sem že poskusil prej, pa mi je po reinstalaciji shranil to novo vpisano pot. Bom počakal, da mi nekdo javi pot do originalnega folderja, da backup prenesem tja in poskusim. Mislim, da bi to moralo rešiti problem. Tako, da se priporočam za default folder za urejanje backup-a.

Madshark

Zelenc'
15. jan 2008
11
0
1
Ljubljana
Lep pozdrav!
Na podlagi tega foruma sem se odločil za nakup SE P1i. Izbiral sem pa še med Nokio N95.

Vendar imam že takoj en problem. Namestil sem si gor nove teme. Zdaj pa ko telefon ne uporabljam, se mi ekran ne ugasne več, tako kot prej. Ampak samo spremeni svetlost. Prej je pa počasi začel spreminjati svetlost vse do popolne zatemnitve, kakor da se je ugasnil.
Lepo prosim pomagajte mi.

Hvala

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Kateri klient za Skype pa priporočate? In kakšne so vaše izkušnje s tem?

Madshark

Zelenc'
15. jan 2008
11
0
1
Ljubljana
Sm že rešu zadevo. Moral sem samo resetirat telefon.
Kaj moram že narest da bo ura pravilna ko dobim sms, kajti zdej je za eno uro naprej kot je dejansko ura.
Sej vem da nej nazaj pogledam, se sponm da sm že bral o tem, sam je tok postov da rabm 3 ure da jih sam preletim. Lepo prosim, se mi zdi hitreje če kdo ve iz glave.
Hvala

Drgač pa zakon stran, vidm da jo bom velikrat obiskal, ker ta telefon ponuja morje aplikacij, nastavitev,.......
Ubistvu bi rabu kr inštrukcije da bi se hitreje nauču delat s telefonom. Tko da če se kdo ponuja k obvlada zdevo, bom bil vesel. HE HE HE

anze891

Zelenc'
9. jan 2008
11
0
1
Citat:
Uporabnik Navid pravi:
Citat:
A to na Sinope, ker meni še vedno kar ne gre!
frown-1.gif

Ne na Sinope, v settings.

this is the settings for people who have same problem:
In the phone
1. account name-whatever you like
2. network name (SSID) - name you defined in your router setup (you get that name after scaning).
3. authentication - open
4. network mode - infrastructure (ad hoc is to pair two clients avoiding router e.g. P990 and a PC with wifi adapter which you don't need)
5. data encryption - WEP
6. default WEP key - 1
7. define WEP key - #1
8. WEP key type - HEX
9. enter 10 digits WEP key in appropriate field (10 digits that you entered in the router after chosen WEP 64bit HEX)
10. Find phone's MAC address

In the router setup
1. network name (SSID) - that name you will enter in position 2. above (in the phone)
2. authentication - open (same as on the phone)
3. data encryption - WEP 64bit, enter 10 HEX digit key in field #1
4. MAC filtering - enable. You will enter phone's MAC filter.

vir: Klik

Sporoči, če ti je/ni uspelo...

LP,
Navid

A lahko kdo pove v zvezi s tem kaj bolj domače ;D ker ne da nebi znal angleško ampak ne vem je so skrite vse te funkcije...

Madshark

Zelenc'
15. jan 2008
11
0
1
Ljubljana
Zdravo!

A lahko prosm se nekdo potrudi in prlima gorr fajl od TOMTOM 6.021 in mape za francijo italijo in slovenijo. Lepo prosim.
Pa ne mi z odgovori da nej si najdem par stani nazaj al pa nej grem pogledat na ipmart in nej si sam zloudam. Bil sm na tej strani men dela ta stran zlo počas, skos neki zajebava, pa še angleščina mi je španska vas.
Že tko je Slovenija majhna, pol se pa še drkamo med sabo (npr. poišči si sam...na drugih forumih v tujih jezikih je folk prijazen in če neki najde gor nalima, glih zaredi tega da se drugim ne bi bilo treba drkat.

Hvala tistim ki se bodo potrudili.

Par strani nazaj sem bral o nastavitvi tomtoma (na netu našel verzijo 6,02, vendar še nimam nobene mape, sm neki gledu asam so velikosti teh map med 800MB nekatere pa tudi 4GB. A je to vredu. Pa ali moraš imeti oboje program in mape ko greš nalagat v telefon. Pa tm k piše o nastavitvi tomtom-a "na C:" to mislš na računalniku?)
Pa da ne spet kdo znoru, sem začetnik glede tega in mi pač ni jasn.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.