Citat:
Uporabnik nejc1991 pravi:
Kaj bi mi lahko prosim nekdo dal west europe karto za tomtoma.
Lp
nejc
Potem pa menjajva. Jaz ti dam N73, ki ima tako opevan S60 Symbian. Koliko doplačila?Citat:
Uporabnik Navid pravi:
UIQ 3 se je izkazal za polizdelek, ki pa si ga telefon višjega cenovnega razreda ne bi smel privoščit. Podn ! Če bi to vedel, bi si kupil Mobikosca za velik manj denarja...
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Potem pa menjajva. Jaz ti dam N73, ki ima tako opevan S60 Symbian. Koliko doplačila?Citat:
Uporabnik Navid pravi:
UIQ 3 se je izkazal za polizdelek, ki pa si ga telefon višjega cenovnega razreda ne bi smel privoščit. Podn ! Če bi to vedel, bi si kupil Mobikosca za velik manj denarja...
Citat:
Uporabnik Navid pravi:
Če je Symbian je verjetno isti šmorn.
Citat:
Uporabnik DevilFace pravi:
Znam bit kritičen, tudi do P1i, katerega si lastim, nikakor ni popoln telefon, vendar tvoje nezadovoljstvo je pač očitno pretiravanje in je zate res najbolje, da ostaneš pri namenskih telefonih, alai 2100 ali T610i... Boš lahko SMS napisal v 5 sek, namesto v 6 na P1i...
DF
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Računalnik te tudi lahko zbudi ko je ugasnjen a ne?
In osnovna funkcija tega telefona ni budilka. To je poslovni telefon. Te funkcije pa ima. In veliko njih (še več jih pa lahko naložiš).
Je pa res, da če moraš ugasniti telefon, da ne zbudiš mame, ko te kliče morebitna oboževalka ob treh ponoči, te zjutraj ne bo zbudil za v šolo.
Citat:
Uporabnik DevilFace pravi:
Ima grube prav - telefon ni namenjen šolarjem, da ne bodo zamudili pouka... Za take je N95, pa še bolj cool boš izpadel pri onih iz II. letnika...
DF