Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Quik

Pripravnik
23. okt 2007
51
0
6
Že nekaj časa spremljam forum in se spomnim, da ste rešili moj problem vendar ne najdem več kje je bilo.
Problem pa imam z telefonskim imenikom (kje lahko nastavim sortiranje Ime -Priimek ali Priimek_Ime)
In še en problem kako lahko znotraj stika nastaviš telefonsko kot default (maš domačo in mobitel..)
Sem pa ponosni lastnik telefona 1 dan
wink-1.gif
Zakon telefonček

lp

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Quik pravi:
Že nekaj časa spremljam forum in se spomnim, da ste rešili moj problem vendar ne najdem več kje je bilo.
Problem pa imam z telefonskim imenikom (kje lahko nastavim sortiranje Ime -Priimek ali Priimek_Ime)
In še en problem kako lahko znotraj stika nastaviš telefonsko kot default (maš domačo in mobitel..)
Sem pa ponosni lastnik telefona 1 dan
wink-1.gif
Zakon telefonček

lp

greš v imenik, stisneš spodaj desno več, nato nastavitve - razvrsti po...
cheer.gif

Quik

Pripravnik
23. okt 2007
51
0
6
Lol sem spregledal drsnik
wink-1.gif

Mogoče veš kako je z default številko???

Kaj pa pomeni zraven telefonske (s) in (d)

lp

Nazadnje urejeno:

leeo

Zelenc'
28. sep 2007
4
0
1
HELP!

V imeniku imam shranjene številke v obliki *31#xxxxxxxxx. To je zato ker mam na službeni št. default skrito številko. Zdej mam pa problem ker ne morem uporabit te št. za SMS. Na K790 mi je pustil po izboru iz imenika urediti številko, tu pa nimam pojma kaj naj.
Nebi si rad vnašal še enkrat številk brez *31#.
Ma kdo kako idejo pls?
confused-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Mogoče kdo ve ali se da in kje nastavit ime telefona. Se pravi, da me drugi vidijo kot xy in ne p1i npr. prek bluetootha.

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Polar S625x
grims-1.gif
...ammm..weatherbug?

vem , da malo pozno ampak prej nisem mogel !
ali to sploh obstaja za UIQ3 ker jst ne najdem pa ne vem ali ne znam iskat ali pa res ne obstaja- če obstaja ali bi lahko dal gor kdo kaki link za to ali pa kakšen drug program, ki to omogoča(temperatura, višina...)

Quik

Pripravnik
23. okt 2007
51
0
6
A ima kdo podobne težave nastavi pas (izbere Ljubljana) nastavi uro vse lepo kaže recimo 15:00 potem pa dobi sms in mu zravn piše da je prejel sms ob 17:00 ??? komu kaj jasno kje bi lahko nastavil, da pokaže pravo uro?

lp

Maurioniss

Pripravnik
14. okt 2007
182
0
16
meni kaže isto..sms ni prava ura, drugače pa mi ni jasno kako se znebim tega , da me skoraj vedno me povpraša če posodobim čas ko se priklopim na net..in potem če kliknem da treba mesto izbirat itd..

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
V čem je fora, da slike ne morem uredit? Pomoč pravi, da naj odprem sliko, kliknem več in imam tam uredi sliko. Vse je res samo zadeva je obravana sivo in se je ne da kliknit.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
V čem je fora, da slike ne morem uredit? Pomoč pravi, da naj odprem sliko, kliknem več in imam tam uredi sliko. Vse je res samo zadeva je obravana sivo in se je ne da kliknit.

Prva stvar, ki mi pade na pamet, je DRM. Je to slika, ki si jo sam posnel? V tem primeru ni DRM oziroma vsaj ne bi smel biti.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
DRM? Sliko sem sam posnel, probal v vseh kvalitetah in vedno isto. Pri sliki, ki sem jo shranil iz neta je tudi isti k.

Quik

Pripravnik
23. okt 2007
51
0
6
nadzorna ploščca >>>>naprava>>>>čas in datum>>>več>>>>nastavi posodobitve>>> in izbereš nikoli
wink-1.gif

Če pa kdo ve kako popravim uro pri SMS pa dobi za pirček
wink-1.gif

lp

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.460
6.967
113
najprej daj nov software gor - sigurno ga še nimaš, baje je danes izšel. mogoče je to kak bug, ki so ga uspeli zdaj popraviti

Quik

Pripravnik
23. okt 2007
51
0
6
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
najprej daj nov software gor - sigurno ga še nimaš, baje je danes izšel. mogoče je to kak bug, ki so ga uspeli zdaj popraviti
hvala ti za info sem ga ravno pred včerjašnim probaval pa je rekel da imam zadnjo verzijo
wink-1.gif

Bom poizkusil pa poročal
wink-1.gif

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.