Vse manj prebivalcev Slovenije se ima za Slovence

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje imamo kar normalno številko, saj so nekatere skupine po letu 1991 začutile priložnost za svojo prevlado, vendar smo zdržali.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Pa koliko se jih jih je odselilo ali se jih še bo.....

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mislim, da tisti v Prekmurju niso nikomur v peti, so s "prave" strani sveta.

Meni se zdi številka povsem normalna. O jeziku pa raje ne bi, ker to, kar se z njim dogaja, ni normalna evolucija jezika ampak degradacija in uničevanje.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V letu 1948 se je za Slovence opredeljevalo 97 odstotkov prebivalcev, v letu 2002 pa dobrih 83 odstotkov.

Citat:
Kot je še povedal, se čudi, da upadanju deleža narodnostno opredeljenih Slovencev zlasti kvalificirana javnost - politiki - ne posveča večje pozornosti. Ti naj bi po njegovih besedah skrbeli za razvoj slovenskega jezika in za slovenske kulture.

Pa še na slabš gre. V zadnjem času si je ogromno šiptarjev navleklo gor familije.

jaz s enisem imel ne 48 ne 02..tko da mene ne štej nikamor.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Mislim, da tisti v Prekmurju niso nikomur v peti, so s "prave" strani sveta.

Meni se zdi številka povsem normalna. O jeziku pa raje ne bi, ker to, kar se z njim dogaja, ni normalna evolucija jezika ampak degradacija in uničevanje.

Vrag pa po šprahi ... Prekmurci so drugače najboljši ljudje v sloveniji ... kar se tiče prijaznosti in pomoči ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V letu 1948 se je za Slovence opredeljevalo 97 odstotkov prebivalcev, v letu 2002 pa dobrih 83 odstotkov.

Citat:
Kot je še povedal, se čudi, da upadanju deleža narodnostno opredeljenih Slovencev zlasti kvalificirana javnost - politiki - ne posveča večje pozornosti. Ti naj bi po njegovih besedah skrbeli za razvoj slovenskega jezika in za slovenske kulture.

Pa še na slabš gre. V zadnjem času si je ogromno šiptarjev navleklo gor familije.

jaz s enisem imel ne 48 ne 02..tko da mene ne štej nikamor.

Izbrisan
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Reče se prebrisan, ubrisan....
grin1.gif

Če bi bili opankarji 20% Softija se ne bi nihče pritoževal čez njih.
pozdrav.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.189
1.973
113
Emona / Carnium
Softiæu, ko iz šoping centra neseš nov TV v avto, ga tudi bolje pripneš kot lastnega otroka? To še dosežeš, pa ne rabiš na Triglav
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
enkrat sem rekel..in se držim tega..moja noga ne bo stopila na triglav, pa da je ne vem kaj..zakaj? ker vsi rečejo...taprav slovenc mora vsaj enkrat na triglav...

okol TV
ko sem ga kupil je bilo večer pred finalom..nogometa menda..dve leti nazaj bo zdej...in gledajo v skladišču..a večjega nisi mogu kupit..a to bos cela ulica gledala..in vse te jajce..no..v avto je šel..2mm pod stropom je bil..vezal ga nisem..je stal ko prbit..

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ti motiš kvečjemu kvazi Slovence, ker si vzor.
evil.gif

Če bi bi kriminalec, brez izobrazbe bi te "ljubili", saj čez iæ-e ki delajo sranje po Sloveniji se ne sme govoriti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz motim, ker kritično povem kaj manjka desnim in kaj imajo levi viška. ker povem kaj je v državi gnilega. pa sploh še nisem začel naštevat, ostal sem pri drugi alineji.

vedno je problem bit glasen in kritik. nekoč sem želel imet stranko, a sem zaradi ljubezni do otrok opustil idejo tveganja glave. in začel z idejo izselitve..

in zdej bodo začel da nej se izselim..

a jaz sem se že...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ih, kamorkoli se ti izseliš, odseliš, preseliš, Slovenija bo vselej v tebi. In pazi, kako se to opazi, ko nisi v Sloveniji
hysterical-1.gif

a veš da se res. parkiram avto na dvorišču, stopim ven..se že dere mularija..Presneto opet došao slovenac..pazi na loptu..jebat æe nam kevu..

vedno si..na napačnem polu