Okolju prijazni avtomobili

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.940
271
83
Slovenija
Znano je bilo, da teh težav nisi imel, če si pustil pri miru tipko city.
Se spomnim tega, s tem da sem moral drkati tipko City, da je delalo (ali pa ne). Pa skorodirane kontakte v zadnjih lučeh, da si imel božično blink blink osvetlitev zadaj, ko si na bremzo stopil. Je pa bilo preprosto razdret in očistit. Ehh, ta eu - latino tehnika je bolj za en k.

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.459
1.471
113
  • Všeč mi je
Reactions: tony

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.443
7.093
113
NA AC je glavni hrup guma imho.
Saj, ampak jaz sem napisal mesto.

Pri nas smo itak rigolozni s temi protihrupnimi ograjami, tako da tam to ni potrebno. V mestih pa grozno.

Pa še posebej zdaj ko je "zima", lepo kurblajo TDIje pred bloki medtem ko hrdajo dol led...eni že začnejo ob 04...ali pa še prej

• Haha
Reactions: sajkek

sad

Guru
24. avg 2007
21.271
9.898
113
Ja, svinje v bloku, ki nimajo nekaj desettisočakov vrednega (no vsaj ceno ima tako, glede vrednosti lahko debatiramo) EVja priključenega na elektriko in preko appa vključijo gretje.
Tiste svinje, ki ob 4.00 zjutraj vstajajo, da lahko ti potem eko čike kupiš v trgovini, se ne utapljaš v smeteh in celo nekaj proizvajajo, namesto da bi lepo vstali ob človeški uri 11.00 in potem mešali drek.
PREPOVEDAT.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.111
6.324
113
Saj, ampak jaz sem napisal mesto.

Pri nas smo itak rigolozni s temi protihrupnimi ograjami, tako da tam to ni potrebno. V mestih pa grozno.

Pa še posebej zdaj ko je "zima", lepo kurblajo TDIje pred bloki medtem ko hrdajo dol led...eni že začnejo ob 04...ali pa še prej
Ne vem med katerimi svinjami ti živiš. Ampak še enkrat. Izpod novejših TDIjev z vso pripadajočo delujočo opremo, ni iz TDI izpuha nič, kar bi tvojo senzoriko močno motilo, razen vodnih hlapov, ki se seveda v hladnem vremenu pač vidjo. Če pa živiš med čapci brez DPFov in EGRov, pa bogpomagaj.

• Všeč mi je
Reactions: krko in sajkek