Jaz imam rotacijsko kosilnico MTD, samohodno. Poceni in super stvar, dela kot singerca. Mam pa drug problem. Mogoče mi lahko vi pomagate. V merkurju sem kupil laksarco ALPINA (kao). Sestavim, prvič potegnem vžig in vse mi ostane v roki. Vžigalni mehanisem se je totalno sesipal. Nesem nazaj, zahtevam vračilo denarja, seveda se vse skupaj grozno komlicira, pa vendar.. Pustmo to.. Odločil sem se, da bom kupil novo in to Kawasaki. V merkurju mi je za sveto trdil, da imajo oni original Kawasaki. Močno dvomim, ker je sama kosilnica modre barve. V servisu, kamor sem nesel Alpino na popravilo, mi je ponujal Kawasaki rdeče barve. Da bo še veča zmeda serviser trdi, da imajo v Merkurju italijansko kopijo Kawasakija. V Merkurju pa trdijo, da ima serviser špansko kopijo Kawasakija. Sam sem poklical še nekaj prodajalen, ki prodajajo Kawasaki orodja (rdeče) in vsi trdijo, da je barva Kawasakija rdeča in nobena druga. Seveda na obeh piše narejeno na Japonskem. Kaj mislite vi. Pri Alpini sem se že opekel. Ne želim se ponovno. Kak nasvet?