vračilo odpoklicanega izdelka lidlu - ovčji sir

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Trgovci bi morali glede na svinjske marže nositi tudi odgovornost za izdelke, ki jih prodajajo. Naj naročijo ustrezne analize in si pokrijejo rit ali pa tvegajo masovne odškodninske tožbe, ko se ugotovi, da so imeli na policah plesnive arašide. Meni ni vseeno, da si na račun trgovcev povečam možnost, da dobim npr. raka. Banda oderuška!
10.gif

Ja pa kaj še, in posledično podražijo robo za 20% ? Folk pa že zdaj teka v Avstrijo, ker je tam 5centov ceneje. Ko pa en sirček sumljivo smrdi, je pa cela panika, kako ga zdaj nesti nazaj, ker se ne splača.

Kar naj. Jaz grem tja, ker dobim isto zadevo za manjši denar. Če je to v tujini, grem pač tja...
Kar se tiče sira, če je gnil sir trgovčeva napaka, ti bi morali pokrit potne stroške + zapravljen čas. Potem bi malo bolj pazili. Trenutno pazijo le na to, da imajo 300% marže...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Zato pa ne razumem zakaj jok in stok, če je tam ceneje potem se spotoma ob naslednjem nakupu zamenja še tisti sir.

lapsus

Zelenc'
30. sep 2009
16
0
1
problem je tudi ta, da jih boli za nas potrošnike, en manj en več, svoje zaposlene en manj ali več. če pomislim, kaj sem bral o lidlu, da počne s svojimi zaposlenimi, mi gre na bruhanje. pa po drugi strani je tudi en kolega delal pri njih, pa ne kot raja v trgovini, ampak kot vodja prodaje za območje, in je rekel, da so ti švabi neverjetni predevsem v negativnem smislu. pa še ko gre kaj narobe, bi baje naredili vse, da zadevo prikrijejo, brez da bi pomislili, kje so naredili napako. je pa res da kupujem tam, kjer je ceneje, a ne gre dugače. bi se upal trditi, da zaradi tega trpi tudi kakovost hrane, ki jo uživam.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Malce off topic...................

Glede dela v Lidlu ipd. nekaj prenapihnejo slovenski mediji (khm mercator khm), nekaj je pa tradicionalna nemška delavnost. Nemci ne poznajo socializma ipd. Pač plačan si da delaš in ne da kofetkaš ter se ukvarjaš z 1000 in 1 dodatno stvarjo med šihtom samim.

In verjemi, vedno ko sem v Hofru, Lidlu ipd. doma in v tujini vedno gledam ali imajo ženske kje kake pentljice rožice ali robčke ki naj bi nakazovali "tiste dneve" da lahko večkrat grejo na WC. Do sedaj jih kljub pozornemu spremljanju še nisem videl
cheer.gif

Je pa tudi res da še nisem videl prodajalke ki bi se preko 2 blagajn pogovarjala z sosdelavko kaj je včeraj skuhala možu (merkator varjanta), medtem ko kasira, oz. da bi katera sedela pri prazni blagajni in gledala u luft(merkator najboljši sosed).

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.048
449
83
tam ko se terc po tori rola
So pred odprtjem Lidl-ov in Hofer-ov precej strašili, kako se dela tam, pa razne stvari. Ja, če so tja šle delat trgovke onega starega sistema, so ga najebale. Je treba delat. Za dela vajene pa ni nobene razlike. Kolikor sem se pogovarjal s puncami za blagajnami. Pač dela se, če ni gužve na blagajnah, se fila police in obratno....
Trigger, točno tako., kot si napisal v zadnjem odstavku.