Vprašanje za vse počasnele...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
aha, da povzamem na kratko to dolgovezenje.

1. Zakon velja samo takrat, ko ga rabiš ti za tvoje argumente.
Seveda! Zakon je orodje in jaz ga uporabljam za svoje, ne tvoje koristi.

Citat:
2. Če cincaš, potem lahko voziš na prekratki varnostni razdalji (seveda jaz nikjer nisem omenjal, da so vozili preblizu skupaj, ampak je to produkt tvojih blodenj - ali morda neustrezne medikamentozne terapije?)
Sam praviš, da so vozili v koloni. Če so vozili v koloni, potem zate vmes ni bilo zakonitega prostora. Pika!

Citat:
3. Avatarji so dejanske slike uporabnikov. Potem mi razloži zakaj imam frizuro na x, če se na sliki vidi da nimam las?
Avatar odraža tvojo dušo, tvoje p mislijo o tebi. Ne bi sicer zahajal v to, a prva predstava drugih o tebi je "pošastna".
Sicer imaš pa možgane defintivno na X, če si že plešast.

Neizpodbitna logika gobezdala, katerega pogum ne seže dlje od tipkovnice, za dejanja pa mu zmanjka j****.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
@juris
Glede na lape, ki jih imaš... Kako je bilo v Švici? Kakšen je rezultat?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Švica? Mega! Sicer priznam, da se po Švici nisem dosti vozil, a kar sem videl je bilo pravljično lepo; Davos, St.Moritz, pa ono jezero Lago di Livigno (sicer je to Italija, ampak jez naj bi bil v Švici), brestejking ti povem. Pa uni privat tunel Munt la Schera, kot da si Trboveljskem rudniku.

A imam čuden občutek, da te to ne zanima in da si vse malo pomešal. Veš, v Švico bi morala ona X lasulja, a nima jajc (beri: nima denarja), od mene ga pa ne bo dobil, dokler se ne vrne z dokazi. In preostalo mu je samo še nekaj dni do izteka roka.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zakaj je treba vsakemu, ki vas prehiteva žmigat z lučmi in krilit zadaj?

Danes se je eden počutil, da je to potrebno, ko sem si jaz, dinamik, drznil prehitevat dva od štirih v koloni, na, ne boste verjeli, dolgem, preglednem in s prekinjeno črto označenem odseku. Norec. Aja, omejitev je bila 90, kolona pa je šla 70.

Vedno znova se mi nasmeje zaradi česa se folk razburja, itak jih pa nimam dolgo v vidnem polju
hysterical-1.gif

x2
Še boljši pa so tisti, ki mi nasproti pripeljejo pa blendajo, kao da sem prehiter.Sami pa vozijo na 70% omejitve oz. dosti prepočasi, glede na razmere na cesti.
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.128
113
Titograd
Sem omenil da je bila pred mano cestninska postaja, skozi katero se pač ne vozi z avtocestno hitrostjo...... par metrov do nje, omejitev že manjša kot 80. Nisem ga zadrževal na prehitevalnem pasu sredi ničesar. Malenkost pred mano se je iz črt že začel otok, kaj mam tam preko za voziti? Čeprav se najde kako budalo ki tudi tam skoči brez opozorila na drug pas.

Ti tak vem kaj zagovarjaš, poleg tega da posnameš en kup sanjačev, ki prehitevajo na najbolj nemogočih mestih, posnameš še svojo vožnjo, ki tudi ni ravno se za pohvaliti. Če že tako zelo želiš vsepovsod voziti "po tempomatu" si naredi svoj cestni križ izola- lendava in jesenice- novo mesto, pa tam vozi s stalno hitrostjo.

To da je bil razpizden je njegov problem. Če je preveč živčen za na cesto bi lahko lepo vrnil izpit in uporabil bus, vlak, letalo, whatever. Ali pa šel od doma malo prej
wink-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Ko berem komentarje Alter dinamikov, počasi že študiram da bi prodal avto in se vozil z avtobusom. Čllovek ne more verjet koliko potencialnih morilcev rije po našem asvaltu.

Kaj folk, a je res tako težko upoštevat CPP????? Če bi upoštevali zakone se splih ne bi rabli kregat tule na forumu.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik juris pravi:
od mene ga pa ne bo dobil, dokler se ne vrne z dokazi.

Potem bi pa ga definitivno.
hysterical-1.gif

A avto že laufa?
aplauz.gif

Viper, no, to se sedaj malo drugače bere. Potem, kot kaže, je bil res en nestrpen bedak. Sem mislil, da se je to dogajalo vsaj 300m pred cestninsko. Ja takim res ni pomoči.

Sej jaz si vse snemam. Če rabiš lahko dam eno celotno mojo vožnjo na net. Ma kaj ti bo. Dolgčas, ti povem.
grin1.gif
In tudi sam nisem popolni voznik, daaaaleč od tega. Ma ko gledam kako so eni egoistnični in prav čisto nič prilagodljivi ter gledajo samo na svojo rit, sem jaz perfect. Danes iz Kladij. Pa da mu jebem, človek umakn se, ker se mi ne da cjazit 30-40 pa zaviranje za vsak [censored]. Parkrat sem namignil, pa se ni zmenil zame, ja prov, bom počakal do Cerknega, da se naredi letališče in bom lahko prehitel tole "široko" vozilo.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kdo pa se bo šel v švico enemu brezjajčniku dokazovat? Nakaži mu malo predujema, saj nisi revež?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Na!

---------------------
-......1000 €......-
-.taužent ojrov.-
---------------------

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.128
113
Titograd
Ne, tolk malo je bilo do cestninskih hišic, na "odprtem" se umaknem če mme kdo dohiti. Bedak za volanom je bil in to taki da bi bilo najbolje da se mu izpit vstran vzame, že par km predtem je delal scene z zaganjanjem v rit in blendanjem, ampak takrat je med mano in njim bil še en avto, pred mano pa dva avta čeških registracij z prikolicami, ki sta komaj lezla mimo tistih na desnem pasu.

Pa kaj naj zdaj, če se razpočim jaz zadaj nič ne spremeni dejstva da morata ona dva mimo preden lahko grem jaz naprej, če bi jaz zadaj popenil še lahko človek spredaj postane živčn in kako bedarijo naredi...... sem lahko lepo čakal na dovolj veliki razdalji da so čehi opravili svoje brez da bi delal scene zaradi kratkega tiča.