vprašanje za prave fotre

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako mislite, da je bilo v porodni sobi, k je JJ rodila? (pa ne glanzkopf)

a so se doktorji, pordničarji, sestre kregal, kdo bo vidu to zvoženo muco in fenomen, k bodo otroc kar ven padli.
a se je odprla sam 10, 12..15 cm, al 25.

a je kdo snemal? je že kaj na netu?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
jadranka juras
confused-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no...men s ene.

v filmih je kot iz škatlice, neurejena je pa groza. tko da filmsko bi lahko, domačo pa nikakor. me pa zelo spominja na eno..k sem jo. pa na njeno nečakinjo.

a maš vse dokumentarce?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bila je ena domača slika..te srat prime.

zdej pa glede na to, d aje bila domača slika iz navadnega dneva, si ne morem predstavljat kak je bila zjutraj.

če sem iskren, lahko povem, ker sem vedno iskren, da sem to okušal en čas.
baba je bila hot k s eje zrihtala. tko sisata, guzata, urejena..mal jj. na neurejen vikend, k sva bila skup je bila sprjeemljiva, ampak čez teden sem pa moral spat pol ure do uro dlje, da se je 'nardila', ker če ne... enkrat sem jo videl takoj zjutri. zabuhla k utiopljenc, zmečkana k pire krompir. sem mislu, da me bo kap.

ženska mora bit naravno lušna, simpatična, pol pa s poprvaki dobra. popravki so minimalni, tko k recimo popravki luknjic od kamnov na havbi. če je poprvaljanje dolgotrajno, kot ličenje in klepanje celga avta, v kopalnici več tubic k v lekarni..potem to kliče na problem sončnega jutra in odsev z zmajskega mostu.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Ti bi se?

ni moja mama ona! In kaj je pri sexu tako slabega? A zdaj ko severino vidite se obrnete stran? al si takoj predstavljate kako je jahala?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Ti bi se?

sam eno vprašanje. Ti ne sexaš nič doma razen v temi gledaš v monitor in ga imaš v roki? Za ene je sex normalna stvar veš! To je isto poklic kot za ene pek, za druge vodenje podjetja... za ene je pač to poklic kar dela Jenna oz je delala!

Nazadnje urejeno:

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Glej jaz sem samo reko kak se bojo kaj počutli njeni froci !!!! nič druga! oz drugo vprašanje je blo kak bi se ti počuto in če bi se hvalo z tem da je tvojo mamo vidlo pol sveta in nateglo johoho dedov! in se ne repenči nekaj

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Glej jaz sem samo reko kak se bojo kaj počutli njeni froci !!!! nič druga! oz drugo vprašanje je blo kak bi se ti počuto in če bi se hvalo z tem da je tvojo mamo vidlo pol sveta in nateglo johoho dedov! in se ne repenči nekaj

Ja kak se bodo otroci počutli njihova mama je svetovna zvezda, ki je dobila kar nekaj nagrad! Se pravi bodo verjetno ponosni nanjo se ti ne zdi? Videlo jo je pa mogoče celo več kot pol sveta to pa ne vem! Pa ne repenčim se sam za mene je sex nekaj odličnega tut sam včasih kaj posnamem sicer ni javno je pa fino včasih kaj takega storit!

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Ja kak se bodo otroci počutli njihova mama je svetovna zvezda, ki je dobila kar nekaj nagrad! Se pravi bodo verjetno ponosni nanjo se ti ne zdi?
epic_fail-224x300.jpg

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Sej po eni strani ti dam prav! Po drugi pa pač , sej to je od frocof problem kdo jih bo jebo v glavo in kak bojo rešli problem! Sex pa je za vse nekaj enkratnega razen za tiste ki so malo čudni ! Zato tut kdaj in kdaj komu svetujem naj se raje spravi iz alterja in si najde real girl ne pa .......... ! heh

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Sej po eni strani ti dam prav! Po drugi pa pač , sej to je od frocof problem kdo jih bo jebo v glavo in kak bojo rešli problem! Sex pa je za vse nekaj enkratnega razen za tiste ki so malo čudni ! Zato tut kdaj in kdaj komu svetujem naj se raje spravi iz alterja in si najde real girl ne pa .......... ! heh

evo pa se nekak strinjama¨!