I
Drgac jest sm meu alibi, sodnica pa tecna, kdo od sorodnikov je vozu, na koncu so dobl CD s policije, in je rekla, da je uho na sliki moje. Jebes pol zakone k te sprasujejo po druzinskih clanih, na sliki vidn obraz(oz. obris) itd...Citat:
Uporabnik jello pravi:
Wtf? Jaz napišem da velja verodostojen dokaz, ti pa da velja katerikoli samo da ga sodišče presodi za verodostojnega. Še enkrat wtf?
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
V teoriji. Seveda pa je pri nas prekrškovna praksa drugačna. Jih kar nekaj poznam, ki so bili kaznovani za nekaj, kar niso storili. tudi jaz - že večkrat.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Še vedno velja. In prv je tako. Ne moreš biti kaznovan za nekaj, česar nisi storil.
Državi in njenim organom je interes da pokasira.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Bolj pravilno: ti ne morejo dokazati, da si storil.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Še vedno velja. In prv je tako. Ne moreš biti kaznovan za nekaj, česar nisi storil.
Razen pri nabiralništvu (to je slikanje s kandelabrov in iz grmovij in pošiljanje kazni po pošti), kjer velja obratno, torej, kriv si, razen če ne dokažeš da nisi.
žCitat:
Uporabnik ahmed pravi:
Drgac jest sm meu alibi, sodnica pa tecna, kdo od sorodnikov je vozu, na koncu so dobl CD s policije, in je rekla, da je uho na sliki moje. Jebes pol zakone k te sprasujejo po druzinskih clanih, na sliki vidn obraz(oz. obris) itd...Citat:
Uporabnik jello pravi:
Wtf? Jaz napišem da velja verodostojen dokaz, ti pa da velja katerikoli samo da ga sodišče presodi za verodostojnega. Še enkrat wtf?
Bl je ocitno da se sodnica ne drzi zakonodaje.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
žCitat:
Uporabnik ahmed pravi:
Uporabnik jello pravi:
Očitno ta tvoj "alibi" ni bil glih prepričljiv ...
Tudi radarska slika, kjer se vidi prepoznaven obraz ni po zakonu, ne vem zakaj je na vsak nacin hotla prepoznati obraz. Sploh ker ni bil moj. Tudi drugic ko sem prisel, ko je cd prisel s policije, je na vsak nacin hotla vedt po druzinskm clanu.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakaj že (z izjemo spraševanja po storilcu)? Ona je tam da oceni, ali je tvoj argument dovolj trden in prepričljiv ali ne. Očitno ni bil.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Bolj počas voz, pa se ti ne bo treba vlačit po sodiščih...
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Tudi radarska slika, kjer se vidi prepoznaven obraz ni po zakonu, ne vem zakaj je na vsak nacin hotla prepoznati obraz. Sploh ker ni bil moj. Tudi drugic ko sem prisel, ko je cd prisel s policije, je na vsak nacin hotla vedt po druzinskm clanu.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakaj že (z izjemo spraševanja po storilcu)? Ona je tam da oceni, ali je tvoj argument dovolj trden in prepričljiv ali ne. Očitno ni bil.
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Brati se nauci pa bos uvidel da nisem jaz vozil.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Brati se nauci pa bos uvidel da nisem jaz vozil.
Tako kot 99,9% drugih divjakov, ki niso vozili...
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
na finto ga je vrgla in nič drugega. Ta slika je namenjena dokazovanju prekrška in ne ugotavljanju identitete osebe. Družinskih članov ne rabiš v "drek" pomakat. če pa sam poveš, pa pač poveš.
Bila je sluzbena zabava, tako da ni bilo stempljanja. Rekla mi je edino, da se lahko pritozim na visje sodisce, to pa pol nism hotu.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Še 1x: če si imel potrdilo firme, da si delal, bi se zlahka pritožil ... In ne bi bilo ne kazni ne pik.