Vozniki BMW - norci ali dežurni krivci?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
"Mene je sram peljat se v BMWju ker nočem, da bi kdo pomislu, da pripadam temu noremu, primitivnemu in neumnemu klanu. "

Sicer nimam BMWja, me pa ne bi bilo se sram voziti v kateremkoli avtomobilu, saj se ne ukvarjam s tem, kaj si ostali vozniki mislijo o meni. Nekako menim, da se nima smisla ukvarjat s tem kaj si mislijo drugi vozniki, ker je že tako ali tako kultura bolj na podnu.

Ko sem imel enkrat avto na servisu in sem se 1 dan vozil s starejšim golfom, vrednim približno 5x manj, je bilo takoj očitno kako nesramno so se vsi obnašali do mene. Veliko več izsiljevanja, nestrpnosti. V bistvu mi je bilo zelo žal, da je vozniška kultura pri nas tako plehka.

Tako da kar se tiče BMWjev res najdemo precej bebcev za volanom le teh, vendar imam občutek, da so se le-ti zadnje čase precej porazdelili tudi med Audije in pa starejše Mercedese. Po drugi strani pa je določen folk omejen in ima neke svoje komplekse z BMWjaši. Nekoč sem kolega od kolega prepeljal od točke A do B na razdalji nekaj kilometrov in takoj, ko sva zagledala prvega BMWja v krožišču, je nanj pokazal s prstom in komentiral "benđola". Kaj je s tem hotel povedat ne vem, navdušen nad avtom definitivno ni bil, meni osebno je bilo takrat vseeno, ker se mi zdi brezpredmetno ukvarjanje s takimi zadevami.

Zadnjič mi je rekel kolega, da je to pa to "tam, kjer sem videl parkiranega audija" (ko sem se bil vozil do njega). No na poti tja nisem videl nobenega Audija, ker me ne zanima kje je kakšen pleh parkiran. Če se že vozim skozi strnjeno naselje ne gledam kaj je kje parkirano, ker me niti malo ne zanima. Kakšno eksotiko recimo že opazim, ampak tudi to se da spregledat. Enkrat sem popolnoma spregledal parkiranega črnega DB9, ko sem šel po pločniku mimo. Znanec me je nato ustavil pa vprašal če nisem nič videl to, in nadalje komentiral "ta avto opazim prej, kot babo."
smile-1.gif
.

Konec koncev je vse v glavah. BMW fahrerev in ostalih. Na "krivca" se tu ne da pokazat s prstom. Lahko pa se še par strani kregamo kdo ima prav.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
A politanko si že potegnil iz riti? Pojedel tudi?
Si pa šolski in popolni primer populacije, ki obožuje BMWje. Dve smiselne besede ne znaš skupaj spisat. To ste pač ciljna publika BMWja. Veliko denarja malo ali nič pameti

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ti to resno? Kaj je ciljna publika pa ti kar lepo mail pošlji na bmw a.g. ko si tako izobražen in zato ne voziš bavarije! Najlažje je orivit določen del populacije in pol si srečen!
samo to me še zanima kaj po vozijo izobraženi ljudje tako kot si ti?

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hja, poglej po forumu kateri neumni kljukci skoz zagovarjate te BMWje? Samo to poglej, pa ti bo vse jasno! Sami mitraljezci, ki same neumne kozlarije streljate skoz.....karkol zineš, zineš budalaščino in brezvezno neumnost. To ste ciljna brezveznjakarska BMW skupina!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
glede na to kok si izobražen mi nisi uspel odgovoriti na vprašanje ki sem ti ga posatavil? Mimogrede ravno ti si hotel svoj avto kak teden nazaj opremit z nekimi mitraljezi če se prav spomnem? Kdo zdaj strelja okrog? Upam da nisem drznil postavil preveč vprašanj takemu intelektualcu!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
zanimivo, kljukci tukaj vozijo bmwje, največji [censored], zagrenjenec, zakompleksanec in spemer daleč na okoli pa kio
17758-icon_confused.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Si ti videl že koga z novim BMW-jem ali vidiš samo stare 316-ke?
Ene in druge sem videl. In vsi skupaj nimajo tolko možganov, da bi na patologiji lahko analizo naredili.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
a pol mi nisi sposoben odgovorit na preprosta vprašanja?
Neumna vprašanja niso preprosta vprašanja. En bedak zna več vprašat kot 100 modrijanov odgovorit.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a pol ti je izpod časti da bi mi odgovoril? A druge bedarije pa lahko pišeš kaj uporabnega pa itak ne zanš!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
A politanko si že potegnil iz riti? Pojedel tudi?
Si pa šolski in popolni primer populacije, ki obožuje BMWje. Dve smiselne besede ne znaš skupaj spisat. To ste pač ciljna publika BMWja. Veliko denarja malo ali nič pameti
Še kar nisi povedal, po čem je imela politanka okus. Po Kii?
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakaj pa potem sodeluješ v taki temi ki ti je izpod časti kaj konkretnega napisat ampak samo streljaš?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
zakaj pa potem sodeluješ v taki temi ki ti je izpod časti kaj konkretnega napisat ampak samo streljaš?
Saj sem napisal že dovolj konkretnega. Sem pa tudi napisal, da boste BMW slinaši v to temo Kio prnesli. BMWjaši ste pač neumni bučmani in z vami delam kar hočem.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Stardec. Bolj kot te berem, manj mi je všeč KIA že zato, ker jo tako zagovarjaš. Večina objav temo, ki sem jo odprl, izkazuje naslednje:
ljudje kar počez kritizirajo BMW voznike. Pozitivnih kritik praktično ni. BMW fahrerji so očitno pljuvalnik v katerega svoje frustracije in komplekse stresajo skoraj vsi, ki v življenju še niso vozili BMW-ja. Očitno je ta znamka res trn v peti premnogih. Dejstvo je, da norec ostane norec tako za volanom BMW kot KIE. V obeh se lahko pelje 190 po magistralki. Je pa zanimivo, da se voznikom BMW ves čas gleda pod prste, pri drugih vozilih so pa vse kršitve enake in "neopazne". Različna merila jasno potrjujejo, da je glavni problem ravno nevoščljivost. Moje sožalje.

Hecno je tudi to, da kot BMW fahrer nimam težav s tem, da bi si kupil KIO ProCeed. Hej, bila je na moji short listi. Zanimivo, a ne? Nisem pa še slišal odkrite izjave lastnika KIE ali podobnega vozila, kjer bi napisal ali izrekel, da sicer vozi KIO, bi pa z veseljem sedel tudi v BMW. Kdo je torej zadrt? Odgovor ni potreben.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.