Vozni park SLO

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.344
3.163
113
Ne. Sem pa tega videl v petek v Poreču. Trikrat lahko ugibaš kakšno tablico ima: SLO - DA; LJ, MB - NE.

1743106658685.png

jello

Guru
22. sep 2008
10.459
3.990
113
Pred dvema tednoma pa aston martin (2025 vantage roadster al neki).

Nič ni treba ugibat. Na tej strani trojan ima tudi eksotika domače tablice, na oni se pa še kakšen dekawc najde na sk ali de tablicah.

tony

Guru
23. jul 2007
9.923
1.635
113
Kdo je taka budala, da jim nosi denar? :oops1:

Meni grejo vsi dilerji novih avtov praviloma na živce in so bolj nujno zlo kot ne, ampak v primerjavi s telimi kljukci, so kar fantje od fare... :sprasujemse:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sad

Guru
24. avg 2007
21.548
10.213
113
Glede na to, da vas je kar nekaj, ki jih očitno poznate. Dajte ga vprašat, če uporablja mileage blocker tudi na Lambotu. :evil:
Baje je ta pogoj, da si diler v Celju. :valjamse:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.569
927
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Teh ljudi se ne izziva. Mogoče samo ena anekdota izpred nekaj let. Kolega nažgan v gostilini nekaj pametoval in so ga po hitrem postopku ukrotili (izgubil je vse zobe + z dodatkom nekaj polomljenih reber). Zadeva se je končala na sodišču, moral bi dobit visoko odškodnino ampak so se fantje na koncu pogodili in je dobil en star avto.. :evil:

• Haha
Reactions: Hanzi in tony

tony

Guru
23. jul 2007
9.923
1.635
113
Super scena, nategnejo te z avtom, namlatijo te, potem se pa pogodite za odškodnino tako, da mu potalajo en drug (zagotovo pravo perlo) avto. Smešnice...

Ne nosite denarja takim ljudem!

(Spomnil bi še na zgodbo userja moderator na avtomobilizmu.com, ki je pisal o isti firmi ene 15 let nazaj... Nato so mu grozili in ker se ni dal, so dejansko pogruntali, kdo je in ga poskušali zriniti s ceste z avtom... Pojma nimam, kako se je končalo. Bilo bi pa prav, da z ovadbo za poskus uboja.)

• Všeč mi je
Reactions: B81 in sad

tony

Guru
23. jul 2007
9.923
1.635
113
Nikakor ne, to ni normalno za nobenega uradnega avtodilerja.

V vsaki AH te v salonu še vedno pričaka vsaj kakšna bolj ali manj napedenana mladenka. (No, to je sicer relativno, ker smo mi vedno bolj stari... Zato so pač punce v prodaji videti vedno bolj... mlade :D) To se mi zdi še vedno standard v salonih, čeprav seveda imajo tudi sodelavce in če nanj narajmaš pač tisti dan nisi imel sreče...

Eno soboto ob 9.00 sem prvič obiskal lokalni Pežojev salon, nisem vedel, kje imajo šalter za rezervne dele in sem šel not čez salon... Pričakala me je ena hudo luštna punca, že čisto pri sebi (jaz sem bil še na pol komatozen... :rolleyes:), in če bi tja prišel kupit avto - in ne pet plastičnih šravfov - bi ga zagotovo vzel... :valjamse:Tako se dela biznis, ne pa s potetoviranimi mišičnjaki... :fredi:

(Kar pa ne pomeni, da ne boste od enih in drugih odšli s praznim tošlom.)