Vojna v Ukrajini 2

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.294
2.691
113
Ta je bil tudi naš/vaš obrambni minister. Glup ko ku...ac.

1741768799310.png
1741768869798.png

Floki

Guru
6. sep 2007
10.194
3.219
113
Ne, ne sedaj moramo samo še počakat kako bo Tump odreagiral, ko bodo rusi zavrnili 30 dnevno premirje in zahtevali samo pogovore o trajnem. Če bo dal :zmaga: potem mogoče bo nekaj na tem drugače pa zna še trajat.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.556
5.165
113
Oj joj, pa smo spet pri tem, kako so lahko Ukrajinci tako grdi in pošljejo 300 dronov in to nad Mozkvo!

Pa grdi Ukrajinski režim, pa Putin kolk je pameten in dobrosrčen... kaj pa Ruzki režim?

Pa biolabi so spet v igri :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:
Pa Ukrajinci imajo 1.200.000 mrtvih rusi pa samo ccaa 90.000 + 20.000 tujih borcev...

Veš na kaj me spominja to Andy, na ta tvoj video reševanja vojaka, ki ga nočeš sploh komentirat :valjamse::valjamse::valjamse:(pure Ruzzian propaganda)

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.181
-915
48
Valparaiso
to je bil dober cum zdaj ta teden ha? hahah
1741787339731.png

američani posneli pravljico, med drugim tudi scena kako se gibajo vojaki po ceveh do porušene tovarne itd...

ja glej ga zlomka :)

rus to dejansko naredi NatoUkro vojski v praksi in ji pošolajo....

Tako, sedaj pa ustavit to vojno, se na novo oborožit, zaloge nabavit in ponovit spet čez čas...

"Pet dana naši borci su se neprimjetno kretali kroz plinovod, probijajući se iza neprijateljskih linija. Povremeno su se odmarali i prikupljali snagu te su hladnokrvno prešli 15 kilometara u iznimno teškim uvjetima. Po dolasku na cilj, izveli su iznenadni napad na neprijatelja", rekao je Kadirov.

Prema ranijim izvješćima, borci združenog jurišnog odreda, sastavljenog od pripadnika 11. gardijske zasebne desantno-jurišne brigade Zračno-desantnih snaga, 30. puka 72. motorizirane divizije, specijalne postrojbe Ahma i dobrovoljačke jurišne brigade Veterani, prošli su oko 15 kilometara kroz plinovod i izašli na površinu kod grada Sudže, duboko unutar obrambenih položaja ukrajinskih snaga te tako iznenadili Ukrajince.

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte
Zgodba v Kursku se je končala kot vidimo.

Bi rekel, da je tudi bilo kaj zmenjeno in že na novo narisano.

Ampak vseeno, močen pušion Nato Ukro enot.

Poglej priponko 97409

zgodovina se je torej ponovila, Kursk ponovno usoden za Nazije
model pol leta je najača vojska rabla da je par ukro vojakov poslala domov. POL LETA....Če bi UA vedli za plinovod bi vlado v tem momentu mel ene 3 vagone mesa za golaž in juho, tko da razlagat o nekem hudem uspehu je bog pomagaj. Mimogrede za ta podvig jim je vlado (svoji najači vojski) dal datum začetek oktobra tko da... no ja neki so vseeno dosegli

PS ta teden sta 2 rafineriji bli v ognju kr fine izgube to nas boš tud kaj informiral?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.181
-915
48
Valparaiso
model pol leta je najača vojska rabla da je par ukro vojakov poslala domov. POL LETA....Če bi UA vedli za plinovod bi vlado v tem momentu mel ene 3 vagone mesa za golaž in juho, tko da razlagat o nekem hudem uspehu je bog pomagaj. Mimogrede za ta podvig jim je vlado (svoji najači vojski) dal datum začetek oktobra tko da... no ja neki so vseeno dosegli

PS ta teden sta 2 rafineriji bli v ognju kr fine izgube to nas boš tud kaj informiral?
Ne bit naiven, na drugi strani je bila dobro opremljena NATO vojska, z vsemi podatki, droni, himarsi, abramsi itd.

Napadi rafinerije iz obupa ker pušiona v Kursku, seveda pa to pomeni tudi, da bo padlo po Ukrajinskih mestih in že berem o Odesi itd.

Tak je v vojni, pada na vse strani.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.181
-915
48
Valparaiso
Kak bolnik moraš biti da se naslajaš nad tem. Eni si res ne zaslužite da hodite po zemlji.
Bolnik si ti in tebi podobni, ki kar daješ neke etikete in napačno sklepaš.

Tu ne gre za nobeno naslajanje, ampak da lahko pozdravimo to akcijo, ker se bo sedaj očitno vojna končala.

Vsi tisti, ki ste podpirali Ukro in Zahod, da je napadal na Rusijo, ste se naslajali, ko je padalo po drugi strani.

In zaradi takšnih bolnikov kot si ti, smo tudi mi fasali draginjo.

Ne bit naiven, na drugi strani je bila dobro opremljena NATO vojska, z vsemi podatki, droni, himarsi, abramsi itd.

Napadi rafinerije iz obupa ker pušiona v Kursku, seveda pa to pomeni tudi, da bo padlo po Ukrajinskih mestih in že berem o Odesi itd.

Tak je v vojni, pada na vse strani.
NATO se je komi dobro začel oboroževat, tam majo več al manj čistke iz skladišč kar se orožja tile. Podatki so zaenkrat boj ameriške narave, bodo pa počasi
EU narave. Takrat bo pa druga muzika
rafinerije dnevno gorijo, ni ravno obup, prej ena izmed sovražnikovih hib. pa ne gorij osam ta teden gorijo 1x na mesec
pade itak na vse strani, sedaj bo bol jzanimivo ko bo EU začela delat municijo doma in jo servirala UA. To bo pa veselo

Bolnik si ti in tebi podobni, ki kar daješ neke etikete in napačno sklepaš.

Tu ne gre za nobeno naslajanje, ampak da lahko pozdravimo to akcijo, ker se bo sedaj očitno vojna končala.

Vsi tisti, ki ste podpirali Ukro in Zahod, da je napadal na Rusijo, ste se naslajali, ko je padalo po drugi strani.

In zaradi takšnih bolnikov kot si ti, smo tudi mi fasali draginjo.
ja ua je kriva za dragijno...........pa janša tud.......

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco