Vojna v Ukrajini 2

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.214
4.295
113
Ni 2x za rečit, da ne bodo v prihodnosti kaj takšnega videli, če se bo ZDA popolnoma umaknila. Samo dvomim, da bi se ZDA odpovedala ¨bogati¨ zemlji v UA, samo načrt bodo morali spremenit za morebitni sporazum.
Gledaš iz napačnega kota, oni so se zmenili v zameno za rudnine z Rusi, ki bodo odločali o vsem. Ampak vse to ne diši Kitajcem.
ZDA za EU in Ukrajino dost boli k.... imajo pa agendo, spravit Rusijo izpod vpliva Kitajske. In tukaj je taprava agenda Putina, ki zelo nediplomatsko to pelje, da je že več kot očitno...

Obenem pa zgublja EU zaupanje, kar bo Kitajska vsekakor izkoristila. Obenem popuščanje Putinu pomeni go za Srbjančke in Kosovo... Ako možejo rusi možemo i mi.....

zanimivo bo

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
Vprašanje kaj vse je židom dolžan Trump oz. za kaj ga držijo za jajca... njim tud ni nič rekel da bi morali vrnit pomoč :fredi:

Verjetno je da Trump ne more izpolnit dogovora o prekinitvi ognja, najlažja rešitev zanj je, da reče da ga Zelenski noče sprejeti,
kako to doseči, žalit, poniževat in dat take pogoje da jih Ukrajina ne bo spreja. Na koncu si bo opral roke...,

v bistvu je to blo opazno že ko je Baron Trump pisal da ne bo več žepnine, pa ko je narisal lomastenje Trumpa po Zelenskem, medtem ko si Bibija ni drznil niti omeniti

2. okt 2007
3.920
2.417
113
Lepo da ni Zelenski klecnal pred Trumpu, naj že enkrat ugasnejo Starlink in dobavo orožja, da bo konec izsiljevanja iz strani ZDA. Če RU preživi brez Starlinka, bo tudi UA.

EU, UK in Kanada se pa naj začnejo boriti za tisto ¨bogato¨ zemljo v UA, bi jim bolj prav prišla kot ZDA.

After the heated exchange at the White House and intense pressure from Trump and Vance, key leaders have spoken out, including Germany's CDU deputy leader, who said, "Europe will not betray Ukraine. How can anyone strike the back of a president from an occupied country?" French President Macron emphasized, "Russia is the aggressor, Ukraine is the victim. We must respect those who fought from the beginning." U.S. Senator Adam Schiff remarked, "Today, the Oval Office saw a hero and a coward. The hero will return to Ukraine."

kje je sedaj naš Janez, ki slai Trumpa, hkrati pa pravi, da je treba UA podpirati z orožjem vedno bolj...

na kateri strani je sedaj naš Janez... o golobu ne bi, ker on itak ne vek, kje so kakšne strani :)

• Všeč mi je
Reactions: shift
2. okt 2007
3.920
2.417
113
dejansko ga je Trump in podpredsednik lepo pošolal. Zelenski že nekaj časa lepo "glumi", zahoda pa kar pomoč daje. Najprej so bili "braker" zahodni tanki, pa ni bilo nič, pa HIMARS, pa F16,... pa ni nič...
lepo Trump reče, Zelenskemu "s katerimi kartami pa igraš".. samo EU je nasedala igricam, kjer je se ve, da so milijoni USD bili preiti različnim UA oligarhom, pa so si nekateri v EU zatiskali oči, seddaj pa je prišel račun. Je lepo Trump rekel, dajte vsa dokazila, kam je njihov denar šel. Žal bi se hitro pokazalo, da s tem denarjem marsikdo v EU je obogatel...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.132
4.098
113
To sta že kdaj prej. Jaz sem komentiral obnašanje Zelenskega. Nemočen se obnaša kot pobalin.

Za diplomatsko rešitev je on out. Pa ne zato, ker bi se obnašal kot patriot, ampak, ker na terenu ni ničesar naredil, obenem pa se obnaša, kot da je v kafani v Kijevskem predmestju. Pri meni v dnevni bi "popijo šamar".

V bistvu je tole delo kokaina, ki ga Z snifa. Proti koncu posnetka se jasno vidi, kot ze mnogokrat, kako se obrise okoli nosu, tipicnio za snifače kokaina.

2. okt 2007
3.920
2.417
113
res hudo, ko nimaš občutka kdaj moraš biti tiho, še posebej pri Trumpu. Se zamisli Macrona ali koga drugega, prri Trumpu je bil , Macron, prijazen kot miška, doma pa spet bil glasen. Ne moreš priti v ovalno pisarno POTUS in biti največji frajer, to ne gre.

Malo se je tukaj Zelenski zakalkulirall, če bi bil diplomat ali bi mu njegova PR kaj svetovala, bi lahko iz tega pogovora potegnil marsikaj, sedaj pa seje samo potopil. Očitno mu je par let ta njegova igra umogega uspevala, ampak očitno sedaj ne. Res lepo ga Trumpo vpraša, kake karte pa igra?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.179
6.407
113
dejansko ga je Trump in podpredsednik lepo pošolal. Zelenski že nekaj časa lepo "glumi", zahoda pa kar pomoč daje. Najprej so bili "braker" zahodni tanki, pa ni bilo nič, pa HIMARS, pa F16,... pa ni nič...
lepo Trump reče, Zelenskemu "s katerimi kartami pa igraš".. samo EU je nasedala igricam, kjer je se ve, da so milijoni USD bili preiti različnim UA oligarhom, pa so si nekateri v EU zatiskali oči, seddaj pa je prišel račun. Je lepo Trump rekel, dajte vsa dokazila, kam je njihov denar šel. Žal bi se hitro pokazalo, da s tem denarjem marsikdo v EU je obogatel...

Torej veliki vržejo karte, zavzamejo ozemlja, ali pa še to ne, rečejo samo, to.je naše. Zanimiva logika tukaj na Alterju.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.132
4.098
113
O glej glej, spet je nekdo kokainsko propagando ven privlekel, naslednja bodo spet nacisti, pa pol črna magija itd... dobr so vas rusi naflopali...

Bi rekel, da vas realnost dohiteva. Zgodba se koncuje, vase nebuloze pa tudi.
Stvari, ki jih pisete so kot en nepovezan skret, ki nima nobene podlage v realnosti.

Tezko bo priznati, da ste bili fajn nategnjeni.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.132
4.098
113
ko rusi ploskajo americanom pol ves da se je nekaj zacvikalo.
ona zaharova al kaj je ze je orgazem fasala...

Tako je. Americani so fajn nategnili Ukrajino in Evropo, kot sem vam v zacetku govoril, da bodo.

Vam bom tole serviral se enkrat, tko kot sem vam na zacetku:

It may be dangerous to be America's enemy, but to be America's friend is fatal.
Henry Kissinger

Vas je pa zanimivo opazovat kako zdaj cvilite.