Vojna v Ukrajini 2

disc

Guru
4. feb 2011
2.472
593
113
Igračkanje... z rusofili... :S

"Trump o lastnih besedah, da je Zelenski diktator: Ne morem verjeti, da sem to rekel"

Sej tudi Vučić je narobe glasoval, ker je bil utrujen. (pa čeprav ga sploh ni bilo tam oz ni on glasoval).

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.534
5.143
113
Sej tudi Vučić je narobe glasoval, ker je bil utrujen. (pa čeprav ga sploh ni bilo tam oz ni on glasoval).

:bonk:

nacek

Guru
13. okt 2012
2.980
629
113
Igračkanje... z rusofili... :S

"Trump o lastnih besedah, da je Zelenski diktator: Ne morem verjeti, da sem to rekel"

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
400
188
43
tile Američani so prepotentni... da sem skoraj mnenja, da bi trebalo to jeb.eno Ameriko odpikat v celoti

"Trump and Vance just tried to humiliate Zelensky live on American TV, smugly demanding gratitude while openly mocking him like playground bullies counting favors. My respect for Zelensky—and my embarrassment as an American—just surged off the charts. I’m beyond disgusted!”

sad

Guru
24. avg 2007
21.345
9.959
113
Biznismen Trump bo na koncu dosegel to, da bo ostal sam proti Kitajski.
Je pa tole lepa lekcija, kaj se zgodi, če si šibkejši. Ni čudno, da Severni Korejci in Iran hočejo imeti jedrsko bombo. Škoda, da je Ukrajinci nimajo več.
Težava je pa v tem, da mu ostali voditelji že ližejo rit. Recimo UK, Netanjahu, Japonec. Eh.
Želodec se mi obrača.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.256
11.222
113
kod Džej-Zija
Je pa tole lepa lekcija, kaj se zgodi, če si šibkejši. Ni čudno, da Severni Korejci in Iran hočejo imeti jedrsko bombo. Škoda, da je Ukrajinci nimajo več.
Težava je pa v tem, da mu ostali voditelji že ližejo rit. Recimo UK, Netanjahu, Japonec. Eh.
Želodec se mi obrača.
To je pa tisto, ko se mu odpoveš, ker zaupaš v dogovore in pričakuješ, da bojo varnostna zagotovila vzdržala. Saj so res presenetljivo dolgo.

Želodec se mi obrača.

riti mu ne ližejo ravno. UK lahk preživi tud brez USA, kontra bo verjetno mace težje, Netenjahu da, ampak on od njega dobiva orožje za gešenk, to tud neki šteje, japonci so napovedli investicije, tako da bodo cekine dobili nazaj, EU se tudi počasi poslavlja od USA, Kitajc pa...ima ravno malo preveč plata v rokah da bi ga doni prijel in držal za muda

pod črto, vsak ukrep ki ga doni nardi naredi več škode doma kot tam kamor je bil namenjen