Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Čeprav se načeloma strinjam s tabo in sem tudi za takojšnjo deportacijo neprilagojenih sovražnih elementov nazaj v pašaluk, pa so bili med izbrisanimi tudi ljudje, ki niso bili prebrisani. Seveda ne večina.
Čeprav se načeloma strinjam s tabo in sem tudi za takojšnjo deportacijo neprilagojenih sovražnih elementov nazaj v pašaluk, pa so bili med izbrisanimi tudi ljudje, ki niso bili prebrisani. Seveda ne večina.
Ko je bla srbska frka pr nam, so se ti izbrisani načrtno opredeljevali kot yugoslovani....
S'tem je tudi večni problem... Pr nas jih moti ve živo, v svojo vukojebino pa pod nobenim pogojem.. Trump to naredi z stilom vojaški transporter pa gas...
Naj pod Vučičem jamra pa hajpa na ruse...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.