tole bodo korejci dalje furali (hyundai - se mi zdi - kupil boston dynamics)....tako da , bodo enkrt tile vkorakali v NK.kako bo čez 20 let... vprašanje.
tole bodo korejci dalje furali (hyundai - se mi zdi - kupil boston dynamics)....tako da , bodo enkrt tile vkorakali v NK.kako bo čez 20 let... vprašanje.
Meni tu nekaj ne gre v račun...ti "humanoidi" bodo stali celo premoženje...en metek pa ga bo onemogočil.tole bodo korejci dalje furali (hyundai - se mi zdi - kupil boston dynamics)....tako da , bodo enkrt tile vkorakali v NK.
Meni tu nekaj ne gre v račun...ti "humanoidi" bodo stali celo premoženje...en metek pa ga bo onemogočil.
Se bo res to splačalo, če pa imaš na drugi strani kanon futra ko šalate? Pa tudi..imeti 100k take vojske...kje skladiščiti, vzdrževanje? ne vem no..ne vidim računice.
V določenih segmentih bodo dobra predost v boju. Nadomestili vojaka še en čas ne nebodo. In mislim, da ga en metek ne bo 100% onesposobil.beri motivacija, brez čustvev, če recimo soborca zadane metek, mu takoj pomagaš, namesto, da bi deloval po sovražniku, pa še in še... seveda pa vsako tehniko je potrebno vzdrževat, kar pa ni poceni, pa še logistika, pa tudi "hrana", baterije, vodik, bencin ali karkoli bodo tile že rabili za svojo avtonomijo
aha, zato pa Turki kupujejo Ruske S-400 sisteme, pa še kaj...
Tonin je samo letos pred koncem mandata podpisal nakup za 120 miljovov, do leta 2026 pa 780 miljonov.16 milijonov... to mi prdnemo malo bolj ....
Kot piše na Wiki:Turki so kupili S-400 in zaradi tega izpadli za nabavo F-35 oz ZDA prepovedala prodajo F-35 v Turčijo. Zdaj so tudi videli, kak šrot je tale S-400 v Ukrajini, izdelujo pa že S-500 v Rusiji od 12/2021. Glede na to kakšno reklamo so delali za S-400, kaj vse naj bi prestregel, se je izkazalo na terenu čisto drugače.
Zdaj bi se lahko Turki vprašali, ali se je splačalo tvegati s tem nakupu S-400, ker drugače bi že imeli v Turčiji F-35.
Ja ampak kje boš pa dobil opremo za vosjko ? sej ne moremo sami tega izdelat. In če se gremo vosjko je pač treba investirat.Tonin je samo letos pred koncem mandata podpisal nakup za 120 miljovov, do leta 2026 pa 780 miljonov.
Huda pokritost uvoza z izvozom :-(
Kot piše na Wiki:
S400 izdeluje Fakel Machine-Building Design Bureau ( is a Russian government-owned aerospace defense corporation ).
Potem veš, da to ne more delovat, ker kolk se denarja pokrade na tem nivoju vemo sami kako laufajo državna podjetja pri nas, kaj še le v ruSSSiji. (red flag)
Eni se ne bi sli vojske in ce bi prisel putin pač enostavno nastavili.Ja ampak kje boš pa dobil opremo za vosjko ? sej ne moremo sami tega izdelat. In če se gremo vosjko je pač treba investirat.
Ko ti metki šibajo mimo glave, si živčen kot 100 vragov... pa še v teh konzervah, ki jih tud hitr lahko spečejo...Ta mitraljezec totalno ne ve kaj dela...