A to tisti mladež, ki nogavic ne dobi in s puškami iz prve svetovne vojne?ok, sam to ne bo povzrocilo sesutja. v zaledju caka polno mladeza...
kkao naj bi sesutje sploh izgledalo?
A to tisti mladež, ki nogavic ne dobi in s puškami iz prve svetovne vojne?ok, sam to ne bo povzrocilo sesutja. v zaledju caka polno mladeza...
kkao naj bi sesutje sploh izgledalo?
S. Koreja naj bi šivala zimske opreme, Rusija mora pa material dati. Baje so že material pripeljali v S. Korejo, tako da zna kmalu pridit zimska oprema. Pestro bo, ko bo odpadlo listje iz dreves in se bo težko skrivati, to pomeni problem za obe strani. Dam pa vsejen prednost UA, so le na domačem terenu in poznajo lastno zemljo.Jaz pa mislim, da bodo ruski vojaki fajn je... ježa. Glede na to, da že sedaj nimajo ustreznih oblek in jim tudi logistika orožja šepa na polno, kaj šele hrana in ostalo. Huh, upam da bo prihajalo še do več uporov. Pa če jim še logistiko ukrajinci dodatno sesujejo. Jim ne zavidam.
A to tisti mladež, ki nogavic ne dobi in s puškami iz prve svetovne vojne?
Putin bingljajoč iz Kremlja, podobno kot dišeča smrekica iz zračnikov v stoenki
nekih obskurnih linkov iz zakotja interneta so vedno polni... pač čista resnica po njihovosej naši rusofili tudi, sem včeraj z enim imel debato. Paralelni svet.... Ko sem ga vprašal od kod te ima te podatke pa tema.