Ruski ujetnik tudi?Kaj potem? Raje sem ujetnik, kot pa, da se scvrem v ognju.
Realno je tako da pri obroroženem helikopterjem te ne bo noben čakal da se predaš...Kaj potem? Raje sem ujetnik, kot pa, da se scvrem v ognju.
Kakšen ruski ujetnik? Kvečjemu ukrajinski ujetnik.Verjetno bi bil v boljšem položaju, kot v ruski vojski, kjer še za jest in obleč ne dajo.Ruski ujetnik tudi?
Ma kakšen kruh? To je ruski rdeči križ peljal hrano za ukrajinske prebivalce v priključenih ozemljih. A ne AndY1? Btw. še vedno nisem dobil tvojega odgovora. Še kar ''blue screen''?Kaj pa če je prevažal samo kruh....kot una gazela pri nas.? Ziher bo Ytbnd izbrskal kako tako pikantno...
Jaz sem pomislil isto. Vprašanje kaj je sploh še bilo delujoče, kaj bi lahko storil. Ker dol je šel brez nekega vpliva pilota, meni tako deluje vsaj.Hm, da sem jaz pilot tistega helikoperja bi v trenutku začel manever pristajanja.
Kako pa hočeš okupirati ozemlje, brez da vojaški škorenj stopi gor…Zakaj bi nas? So na netu forumi z dosti prikladnjšim kadrom
Sicer pa, če se že vmeša nato, ne bo rabil kopenskega kanon futra za izvajanje okupacije...
Ruse vprašaj. Saj vidiš, da so okupirali/priključili tretjino Ukrajine, čeprav še tisto kar imajo izgubljajo.Kako pa hočeš okupirati ozemlje, brez da vojaški škorenj stopi gor…
Letel je dokler ni začel goret motor....če bi prej pristal bi bili ujetniki....ampak bi meli vsaj šanso preživet....Jaz sem pomislil isto. Vprašanje kaj je sploh še bilo delujoče, kaj bi lahko storil. Ker dol je šel brez nekega vpliva pilota, meni tako deluje vsaj.
Ekplozija ustvari nadpritisk ki detonira detonatorje in posledično mine.Ne razumem tega postopka razminiranja.....?!
Na kaj že to spominja?