Kriv je tudi tisti levonja, ki takrat MR.Evil-a ni zadel med uhlje, ampak samo v uhelj.
In ravno tisti uhelj mu je pomagal da je zmagal na volitvah.Kriv je tudi tisti levonja, ki takrat MR.Evil-a ni zadel med uhlje, ampak samo v uhelj.
Še vedno pa ni pojasnjeno, kako varnostna služba ni opazila tistega strelca, kljub temu da so ga opazili navadni udeleženci zbora in so opozarjali nanj. In kdo je zorganiziral tisto luknjo v varovanju in kdo poslal strelca. Ker tista varnostna služba se je vedno hvalila, da še komar ne pride mimo njih. Je pa takrat Trump bil "Bivši Predsednik", ki mu je zagotovljeno najboljše varovanje.Kriv je tudi tisti levonja, ki takrat MR.Evil-a ni zadel med uhlje, ampak samo v uhelj.
To se zajebavaš?Krivi so woke levuharski volilci, ki volijo brezjajčne, brezhrbtenične politike, v nekih barvnih , spolno nedefiniranih oblikah.
Jebem vam vaš socializem in komunizem ki ste ga izvolili v Evropi
Seveda, brez skrbi mi bomo imeli nafto in plin....Evo danes so vaši ukrajinski prijatelji razsuli naftovod, ki je namenjen transportu nafte iz Kazahstana v zahodno evropo.
torej so nam letos polega plina zaprli še nafto.
Podpirate Zelenskega pri teh poslih, ki uničujejo evropsko gospodarstvo ?
rus, ukros, to je vse isto, sovjetti, lavrov pa mirsi bi lahko kakšnega kratkega spili skup. ste isti kekci.
Vsi drugi krivi......ti recimo praviš da wuokowci.še enkrat kaj počne trump in USA se nas direktno ne tiče, mi - EU, mora sama zase poskrbet, ampak tega ne zmoremo, očitno, ker nas je woke agenda poharala. Zdaj pa spet vsi drugi krivi.
sej.....DRUGI so krivi.ja sej ste si jih volili, jaz teh kretenov nisem.
kaj predlagas da se z avtom zaletim v kaksno gručo?
Iskanje krivca je iskanje problema in ne rešitve. To je no go za nas...odrasle moške.kdo pa je po tvojem kriv?
jackal5 na 1919? bi to šlo