Bom odgovoril v stilu tvojega prejšnjega posta o ladji.A to ga je prav Finska tja poslala?
A ti je kaj žal za nevtralne Avstrijce, ker so jim Rusi zaprli plin že pred novim letom?A je tebi kaj žal za Moldavce in Slovake, ki jim bo Ukrajina z novim letom zaprla plinsko pipico?
Saj res, na čigavi strani pa ste v sporu glede energentov med Ukrajino in Slovaško? Na strani EU države, ali na strani države, ki ni ne v EU in ne v Nato, in ovira delovanje EU države, prebivalstva in gospodarstva?
Kako pa je potem že nazaj doma?Bom odgovoril v stilu tvojega prejšnjega posta o ladji.
Naj bi ga.
EU: 'We shall impose tens of thousands of sanctions upon Russia! We shall prevent them from selling the very gas that is funding their war machine!'A ti je kaj žal za nevtralne Avstrijce, ker so jim Rusi zaprli plin že pred novim letom?
To tudi mene zanima. Čudno in škoda ker ni kar sam povedal. Ugibam.Kako pa je potem že nazaj doma?
To je tvoj odgovor, saj kaj drugega ni za pričakovat od tebe...EU: 'We shall impose tens of thousands of sanctions upon Russia! We shall prevent them from selling the very gas that is funding their war machine!'
Also EU: 'ZOMG! Russia refuse to sell us their gas! This is clear provocation!'
zmanjkalo rusovNo,pa smo izvedeli, da so tudi Finci v Ukrajini, ne samo Severnokorejci.
Zakaj je pa potem odšel domov in pustil ukrajince na cedilu, pa ni povedal ?????. Al je samo malo odšel na safari?
Spizdo jeKako pa je potem že nazaj doma?
nam pa nove davke, omrežnine, višje cene.....Račun za moldavsko ogrevanje in stabilnost pa bo najverjetneje morala pokriti Evropska unija, ki je letos državi, skupaj z Ukrajino, podelila status kandidatke.
Varnost ni zastonj. Trenutno je situacija taka, da kupovanje ruskega plina neposredno ogroža evropsko varnost. Račun za tole bi morala plačat Merkelca, ker leta 2008 ni spustila Ukrajine v NATO.iz RTV slo danes :
nam pa nove davke, omrežnine, višje cene.....
Seveda varnost ni zastonj. Mi za varnost že plačujemo, in tudi smo varni, saj smo v Natu. A ni tako?Varnost ni zastonj. Trenutno je situacija taka, da kupovanje ruskega plina neposredno ogroža evropsko varnost. Račun za tole bi morala plačat Merkelca, ker leta 2008 ni spustila Ukrajine v NATO.
V EU smo se končno odločili, da ne bomo trgovali s tistimi, ki ogrožajo našo varnost. Jasno je, da to ne bo zastonj. Bo pa še vedno cenejše kot, če kaj začne leteti nad EU.
Če bi bila Ukrajina članica NATO, tega računa nebi bilo.Seveda varnost ni zastonj. Mi za varnost že plačujemo, in tudi smo varni, saj smo v Natu. A ni tako?
Zakaj bi pa mi morali plačevat varnost državam, ki niso ne v natu in ne v Eu, in za svojo varnost ne plačujejo pa nam obrazloži.
Pa še to, kaj ima varnost s tem, da bi morali mi plačevat ogrevanje in elektriko Moldaviji, ki ni ne v EU in ne v Natu? In še poceni plin in elektroko ni zmogla Rusom plačevati, mi bi jim pa plačevali dražji plin, isto ruski, samo preko posrednikov ?????
Ti podpiraš, da se nam davki in cene višajo zato, da financiramo Ukrajino in po novem še Moldavijo ? Da financiramo Moldavcem zastonj plin, nam ga pa krepko zaračunavajo ????
Tako je, v EU je vse preveč rusofilov (trojanskih konjev), kot sta ti in mirsi, ki z polno ritjo vsega iz udobnih kavčev tu na zahodu pljuvajo čez vse zahodno, hkrati požirajo rusko propagando in bolj zagovarjajo Rusijo kot Rusi sami, zato res ni nobene potrebe, da bi še dodatni Rusi hodili sem.Mi imamo mnogo več trojanskih konjev v evropi.
Rusi so zanemarljiv problem, ni potrebe da hodijo sem.
Se bomo sami uničili
Ali smo mi v natu varni ali ne?Če bi bila Ukrajina članica NATO, tega računa nebi bilo.
To je tudi račun za našo varnost. Če Putin pregazi Ukrajino in pride v Moldavijo, potem so na vrsti članice NATO in EU. Putin je že v Pridnesterju, ampak dokler nima povezave čez Ukrajino tam ne more veliko.