Izgleda ne znaš brat. Na sliki, ki si jo ti prilimal, piše precej jasno, verjetno vsakemu drugošolcu že, saj piše "to ni država, ki bi nadomestila obstoječe države" in "je več kot katerakoli mednarodna organizacija".
Jugoslavija je bila republika.. sej veš.. SFRJ. Ni bilo SFDJ.
Zahodni Ukrajinci so rojeni v Ukrajini. Krim ni ruski, je ukrajinski, torej so tisto ukrajinci. Logično.
Torej, Madžarska je suverena, kljub temu, da je v EU. Slovenija ni siverena, ker je v EU??? Si padel na glavo ti ali mi vsi?
Smisel NATO je obramba, kakopak. Ampak ti govoriš pa o napadu. Mogoče bi ti dal prav, če se držimo, da je napad najboljša obramba. Mpak mislim, da nismo še sproducirali takno doktrino.
Meni na pašaportu tudi piše Evropska Unija. Ampak bolj z majhnimi črkami. Z večjimi piše Republika Slovenija. Poleg tega, če si kdaj odprl pašaport, ni nikjer več omenjena EU, kot organizacija držav, niti ni EU prisotna za nobeno od določil. Pašaport je še vedno slovenski in za nas slovence veljajo drugačna pravila potovanj v nekatere države, kot npr za Italjane.
Motiš se ti, nobena država članica NATO v boj v tujo državo ne pošilja mobiliziranih civilistov. GRejo izključno profesionalni vojaki, pa še to ne kar vsi povprek. Verjetno ugovor vesti lahko deluje v Ukrajini, to ne vem. Ampak me v bistvu ne moti, če ne deluje. Njihova država, njihova stvar. Sicer pa enako mobilizirajo tudi v rusiji, kar z ulic in diskotek potegnejo ljudi.. bedno ja in kljub temu jih ni dovolj tudi v rusiji ne.
Kaliningrad je od boga pozabljeno zabačeno selo.