Rusi bi že zdavnaj poslali nukico na Ukrajino, če bi našli kakšno delujočo.
ah dej no... pa rusija zraven, pa belorusija gor... pa madzarska spodaj.
problem nukice je, ker ne pozna meja.
Rusi bi že zdavnaj poslali nukico na Ukrajino, če bi našli kakšno delujočo.
Bom drugič označil, da gre za sarkazem.ah dej no... pa rusija zraven, pa belorusija gor... pa madzarska spodaj.
Ni ti glih jasno, kaj kdo piše.sej čist tko ...si ti malo tko poseben ali se zgolj delaš? sprašujem ker predvidevam da veš kaj nukica lahk naredi....saj si pisal ene 2 strani nazaj o cvrtju civilov? pa o tem da če pride iz RU lahk tja tud kaka prileti se da tud kaka rečt. pa o černobilu, otoku 3 milj pa o kupu nesreč v manjšem obsegu tudi
No dej mi pokaži to pisanje o ukrajinski pehoti.Ja če si nepismen potem pač pride do lapsusov. Zajebano če ne znaš 10 besed pravilno prebrat in interpretirati. To da ne veš vzrokov je pa posledica pravega stavka.
Zdaj greš pa lahko v kot sjokat ko ne bodo po Moskvi streljali z zahodnim orožjem.
Več sreče prihodnjič. Po tvojem pisanju bi pričakoval da je ukrajinska pehota že leto dni nazaj pred Moskvo.
Vse bodo prizemljili.Rusi ne bodo dovolili neobenega letečega objekta na svojem ovemlju.
Tako ali drugače mu bodo onemogočili let naprej!
SARCASM OFF!
ne ne mi je jasno samo tebe premetava kot inflacijo v jugi..najpre jcvretje civlilov, potem pa smeškoti ker ne bo nukic... bodi pameten pa razumiNi ti glih jasno, kaj kdo piše.
Bralno razumevanje ti je v jebestrga.
Hmmm kakšno naključje...
Seveda je tisti kateri se najbolj prime na twiterju.Priznam, da je težko brati ruse.
Po dveh letih še vedno ne vem, kaj je glavni razlog za napad ukrajine. Reševanje bogih rusov v ukrajini? Širjenje nata? biolabi? Ne vem, se mi zdi da je vsakič drug razlog
Lepo jim puščajo skladišča. Kje je proti zračna obramba?