visek_izobrazbe
Guru
a je mela toyoto kot jo je snecko opisoval al kaj bolj sofisticiranega?Jp, sej ne boš verjel, sem se cel vikend družil z eno ukrajinko, pa zdej rabil mal časa, da pridem k sebi.
a je mela toyoto kot jo je snecko opisoval al kaj bolj sofisticiranega?Jp, sej ne boš verjel, sem se cel vikend družil z eno ukrajinko, pa zdej rabil mal časa, da pridem k sebi.
zamisli si: ona na BJ, on pa teži o krimu
zgleda, da eni ne vejo, zakaj se je sranje začeloIz bližnje zgodovine
Marsovci z su25 napadajo civile 2. junija 2014 (Lugansk)
June 2, 2014, Lugansk was subjected to a massive air attack. In broad daylight, a Su-25 attack aircraft of the armed forces of Ukraine dropped bombs on the city center, where there was a kindergarten, a square, and residential buildings.
Kyiv committed a cold-blooded murder - a military aircraft hit the administration building of the Lugansk region. 8 people died, 28 were injured. The strike had no military meaning, it was an act of intimidation. That is ordinary terror.
A to limaš tu sedaj zato, da bi za nesrečo mi krivili Ukrajince, ker taglavni v Sovjetski zvezi je bil takrat Ukrajinec ???? Pa imamo sedaj razlog, da se maščujeno???Klasična kmerovska posla...
Prometna nesreča v predoru, ki naj bi vzela do 3.000 življenj, je bila nekaj časa skrbno varovana skrivnost
Sovjetske oblasti so sprva poskušale prikriti razsežnosti nesreče v afganistanskem predoru.www.avto-fokus.si
Kdo se to "vi"? Rusi? Je mogoče, da si prvič priznal rusko poreklo?A to limaš tu sedaj zato, da bi za nesrečo mi krivili Ukrajince, ker taglavni v Sovjetski zvezi je bil takrat Ukrajinec ???? Pa imamo sedaj razlog, da se maščujeno???
Al kaj si mislil?
Med "vi" ali "mi" spadaš tudi ti. To smo tisti, katerim je namenjena garfilddova objava.Kdo se to "vi"? Rusi? Je mogoče, da si prvič priznal rusko poreklo?