Grozi lahko z nukicam.Luko je malo stisnilo, ker je putin tako naktiven in si misli, da so ukrajinci lahko hitro tu...
sicer pa vprašanje, kaj putin zdaj načrtuje, jaz se ne bi veselil prehitro...
Jaz bi pa rekel, da je čisto možno, da je Putin ukazal Lukašenku, da začne javno pritiskat proti pogajanjem, da ne bi izgubil ''lica''.Luko je malo stisnilo, ker je putin tako naktiven in si misli, da so ukrajinci lahko hitro tu...
sicer pa vprašanje, kaj putin zdaj načrtuje, jaz se ne bi veselil prehitro...
Po KGBmirsi logiki bo kmalu čas za referendum v Rusiji
Pačakaj še čisto malo. Še prej morajo ukrajinci spremenit ustavo, ki bo dovoljevala spreminjanje kot pravite mednarodno priznanih mej.Po KGBmirsi logiki bo kmalu čas za referendum v Rusiji
Sem mislil, da si samo plačan, zdaj vidim, da si še neumen.Pačakaj še čisto malo. Še prej morajo ukrajinci spremenit ustavo, ki bo dovoljevala spreminjanje kot pravite mednarodno priznanih mej.
Potem ne bo ovire, da se meja spreminja (za obe strani)
Ukrajinci že delajo na tem, tko da mal potrpljenja prosim. Z prepovedano opozicijo in v vojnem stanju to ni problem.
Kot pravim že ves čas, referendum je nepomembna zadeva, je ali pa tudi će ni, ni pomembno, ni to akt o odcepitvi.
Ane, kako kar čez noč sedaj ni nobenih pomislekov, da bi se mednarodne meje spreminjale, pa da sosednja država priključi del rusije. Vse ok.
Čigav pa je npr. Donbas?Sem mislil, da si samo plačan, zdaj vidim, da si še neumen.
Mislim da noben Ukrajinc nebo imel težave prepustiti tega kosa nazaj državi z najboljšim režimom pod soncem, ko bo lepega dne sončni kralj na vrsti, da pade skozi okno in se bo vrnilo Ukrajini, kar je njihovega.
Od Putina.. Do koder mu seže pogled. In kot vemo ima zelo mocne telesne atribute...Čigav pa je npr. Donbas?
1. od prebivalcev Donbasa?
2. od prebivalcev Kijeva?
3. od Blackrocka?
4. od Zelenskega
5. od prebivalcev Lvova?
6. od Putina ?
Kaj najbolj ustreza vaši agendi?
7. Ukrajinski.Čigav pa je npr. Donbas?
1. od prebivalcev Donbasa?
2. od prebivalcev Kijeva?
3. od Blackrocka?
4. od Zelenskega
5. od prebivalcev Lvova?
6. od Putina ?
Kaj najbolj ustreza vaši agendi?
To je bila opcija 1, 2, 4 in 5To ni bla opcija.