Za nadaljnjo podporo Ukrajini glasovali vsi slovenski evroposlanci razen Grimsa

Ja, SDS ima probleme in dileme... Kolega Orban in Trump sta mal zadržana

Glede na to da živim na V slovenije, bom med prvimi Alterjevci, ki bom branil rodno grudo.![]()
It is time for Europe to panic
Under a Trump-Vance administration, there is a very real chance that the Continent will be standing alone against the Russian threatwww.telegraph.co.uk
Saj so poslali....Zakaj teh laserčkov ne pošiljamo v Ukrajino, če so res tako učinkoviti in nevarni za letalstvo, kot so nam takrat pravili? Bi lahko takoj vse ruse sklatili.![]()
Grims sploh ni glasoval.Za nadaljnjo podporo Ukrajini glasovali vsi slovenski evroposlanci razen Grimsa
Hja, glede na vse znaš biti ti prvi, ki se bo predal in postal kolaborant ter ovajat vse ki bi se borili proti okupatorju...Glede na to da živim na V slovenije, bom med prvimi Alterjevci, ki bom branil rodno grudo.
Le na Garfildd moram pazit, da mi ne pride iza hrbta.
Ne pretiravaj. Jederske konice so že v Turčiji, Franciji, Angliji. Nemci pa že imajo zmožnost lansirati svoje vodene rakete iz letal.
FAFO - napadeš državo na zunanji meji EU/NATO in se čudiš, če sprožiš mini oboroževalno tekmo.
Bonus meme:
![]()
Russian media: Kremlin plans to deploy ballistic missiles on Finnish border
Deployment plans come as Helsinki mulls legislation to block asylum seekers crossing from Russia, accusing Moscow of weaponizing migrations.www.voanews.com
Haha, kakšna telovadba.Evropski parlament podprl Ukrajino in obsodil Orbanov obisk v Moskvi
Orban na pogovorih z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom ni zastopal EU-ja, z obiskom pa je kršil temeljne pogodbe EU-ja in skupne zunanje politike, zato bi morala Madžarska nositi posledice, poudarja Evropski parlament.
Ja Ali se ni cepil z vsemi temi busterji, s katerimi so silili nas, da se zaščitimo?Biden pozitiven na testu za covid-19
Ti se samo skrij z hrbtom za un CCCP spomenik zmage v Murski Soboti pa boš varen pred nami!Glede na to da živim na V slovenije, bom med prvimi Alterjevci, ki bom branil rodno grudo.
Le na Garfildd moram pazit, da mi ne pride iza hrbta.
Ti se samo skrij z hrbtom za un CCCP spomenik zmage v Murski Soboti pa boš varen pred nami!
Mi ne zarinemo noža v hrbet ko tardeči!
Vi ga niste enemu, vi ste ga celi naciji, posledice so pa v jamahTi se samo skrij z hrbtom za un CCCP spomenik zmage v Murski Soboti pa boš varen pred nami!
Mi ne zarinemo noža v hrbet ko tardeči!
![]()
Evropski parlament potrdil Ursulo von der Leyen za drugi mandat
Evropski parlament je na tajnem glasovanju s 401 glasom za Ursulo von der Leyen izvolil za nov petletni mandat na čelu Evropske komisije. Ta je po izvolitvi dejala, da si bo znova prizadevala za spolno uravnoteženo sestavo Evropske komisije.www.rtvslo.si
ni problem orožje, ampak živa sila... UA že kar resno primanjkuje vojakov, še posebej pa tisti s specialnimi znanji, saj zahodno orožje zahteva več specialnih znanj, ki jih nekdo z neko osnovno šolo ne oblvada...
Enako bo s piloti, je rekel Zelenski, da rabi 128 F16 letal, vemo pa, da vsao letalo rabi 10 zelo usposobljenih ljudi, la lahko leti. Vzdrževanje je kompleksnejše od Mig-29 ali kakpne SU-24. P tudi vzletna steza mora biti bolj "gladka", kot za kakšen Mig.
jap... me skrbi, kaj vse teli dogovori, ki jih sedaj podpisujejo, vsebujejo...
kadra bo zmanjkalo. dump bo precednik, orozarski lobij vojakov ne more prodajat.... kako bo slo pa potem naprej?