Po poškodbah na objektu sodeč je bil kar direkt hit, lahko samo ugibamo, al je bila stavba namerno ciljana ali je bil zgrešen kak drug cilj.ah ah, površno... sestreljeni dron je zadel blok, mar bi ga pustili na miru... pa je.
...Tam okoli 300 miljard je že zahod zmetal v ukrajinsko luknjo, željenih rezultatov pa kar ni in ni.
Milo za sapun.... ampak je sedaj cilj raketiranje civilnih ciljev in civilistov v ruskem zaledju, (včasih smo temu rekli terorizem), na to se namreč osredotočajo, ....
Določeni učinki niso denarno ovrednoteni, npr denacifikacija rusije. Izgleda ni še končana, tako da bo še trajalo. Izgleda teh 300miljard € bo prišlo nazaj tako ali drugače..Ukrajince nič ne stane. Vse to plačamo mi.
Tam okoli 300 miljard je že zahod zmetal v ukrajinsko luknjo, željenih rezultatov pa kar ni in ni.
In še dolgo bo trajala, mi smo pa vedno bolj vpleteni v vojno. Saj se spomniš, v začetku smo rekli, da bomo poslali tja samo čelade.........potem pa počasi pošiljamo vse kar potrebujejo, wunderwaffen po spisku. in počasi bodo tudi vojake začeli potrebovat.
Kolikor vidimo, specialna tri dnevna operacija traja že 2,5 leta!
Jaz sem za, če rabijo vojake, naj jih pošljejo. Kaj pa naj počnemo z njimi? Sej zato jih pa imamo in plačujemo.In še dolgo bo trajala, mi smo pa vedno bolj vpleteni v vojno. Saj se spomniš, v začetku smo rekli, da bomo poslali tja samo čelade.........potem pa počasi pošiljamo vse kar potrebujejo, wunderwaffen po spisku. in počasi bodo tudi vojake začeli potrebovat.
Samo imamo to smolo, da rusi, ko so napadeni, proti koncu vojno pridejo pogledat tja, od koder vojaki in orožje, ki jih napada prihajajo. V preteklosti so si že ogledali Pariz in Berlin.
imamo in plačujemo jih za obrambo slovenije in po potrebi EU in Nato partnerjev, ter za mirovne misijeJaz sem za, če rabijo vojake, naj jih pošljejo. Kaj pa naj počnemo z njimi? Sej zato jih pa imamo in plačujemo.
Khmmm, praviš, da bo teh 300 miljard prišlo nazaj. Torej bom dobil povrnjeno razliko do višjih položnic, višje cene hrane in energentov, ki jih plačujem sedaj ?? Ja super, samo ne vem, če bom to dočakal.Določeni učinki niso denarno ovrednoteni, npr denacifikacija rusije. Izgleda ni še končana, tako da bo še trajalo. Izgleda teh 300miljard € bo prišlo nazaj tako ali drugače..
Sanctions have had some effects. According to the IMF, Russia’s GDP is around 7% lower than the pre-war forecast.
Verjetno so rusofili pričakovali kar padec GDP na 0.
Nezanemarljiv podatek je tudi:
Since 2022, it has imposed massive interest rate hikes (currently at 16%) to control inflation (still above 7%).
In čeprav to ne bo rezultiralo v kolapsu, ker še vedno niso hude številke, se to v vsakdanjem življenju rusov pozna. Le da se o tem nikjer po ruskih telegramih ne piše, tu in tam se najde kaka info iz prve roke, le stežka jim gre z jezika priznanje.
Khmmm, praviš, da bo teh 300 miljard prišlo nazaj. Torej bom dobil povrnjeno razliko do višjih položnic, višje cene hrane in energentov, ki jih plačujem sedaj ?? Ja super, samo ne vem, če bom to dočakal.
Tudi ne vem, kaj imam js od tega, da dama shopingira po elizejskih poljanah z našim davkoplačevalskim denarjem.
Sankcije seveda imajo efekt na naše gospodarstvo in na naše življenje, se pozna pri inflaciji in višjih cenah vsega. Kako se pozna pa pri rusih in ukrajincih, pa pojma nimam in me tudi ne zanima. V prvi vrsti me zanima naš standard.
Kaj se sploh mi vmešavamo v notranje sovjetske konflikte?
Že dve leti poslušamo, kako se EU brani v Ukrajini. Ker se Putin ne bo ustavil v Ukrajini, ampak bo preštihal vse do Lizbone.imamo in plačujemo jih za obrambo slovenije in po potrebi EU in Nato partnerjev, ter za mirovne misije
vpletanje v vojno oz sodelovanje v vojaških operacija na tretjem ozemlju menda ni predvideno
potem bi bilo najbolje da se direkt napade Rusijo, bo hitro konec vsega
Sovjetske zveze ni več, spori iz tistih časov so pa ostali.Saj sovjetske zveze ni več!? V katerem letu si ti ostal? 1981? Ni čudno, da si še tako zagrizen jugoslovan s titovo sliko nad posteljo. Tito ti tudi ni nič dal nazaj, tako da tudi sedaj ne boš dobil nič. Tudi Putin ne bo nič dal, ne tebi, ne svojim rusom
Sovjetske zveze ni več, spori iz tistih časov so pa ostali.
Ukrajina tudi ni v EU in ne v NATO, ne vem, v katerem stoletju vi živite, da bi ji morali pomagat in zalagat z vsem, kar potrebuje ???? Kot da bi tam bila.
Že dve leti poslušamo, kako se EU brani v Ukrajini. Ker se Putin ne bo ustavil v Ukrajini, ampak bo preštihal vse do Lizbone.
Torej ne vem kaj čakamo s pošiljanjem vojakom v ukrajino.
A kupovanje orožja, da ga podarimo nekomu drugemu za njegovo obrambo je pa predvideno?
Hmm... to si dobil navodila iz Kremlja kaj točno se je zgodilo?Po poškodbah na objektu sodeč je bil kar direkt hit, lahko samo ugibamo, al je bila stavba namerno ciljana ali je bil zgrešen kak drug cilj.
Po dveh letih gledanja takih posnetkov pa že veš.
Je pa zahodna propaganda jasna, če je zadet blok na ukrajinski strani, potem so rusi namerno ciljali stanovanja, če pa na ruski strani, so pa ostanki sestreljene rakete ali pa so ga rusi sami.
Praviš da nič ne bom dobil.Saj sovjetske zveze ni več!? V katerem letu si ti ostal? 1981? Ni čudno, da si še tako zagrizen jugoslovan s titovo sliko nad posteljo. Tito ti tudi ni nič dal nazaj, tako da tudi sedaj ne boš dobil nič. Tudi Putin ne bo nič dal, ne tebi, ne svojim rusom
Kot praviš sam, od kjer so vzeli €, tja jih bodo dali.. ampak to žal ne bo tvoj žep, saj nisi ti dal iz žepa za vojno direktno.Praviš da nič ne bom dobil.
Zakaj pa potem pišeš, da bo teh 300 miljard našega denarja prišlo nazaj ?? komu v žep, če nam davkoplečevalcem, od kjer so denar vzeli ne?
Lahko jim pomagaš z svojim denarjem. Pošlji Sms ZA UKRAJINO 100. Tudu večkrat pošlješ, ker si mislim, da bo toliko premalo. tako kot za lačne v Afriki. Lahko pa tudi dvigneš rit iz kavča in jim greš v ukrajino pomagat na fronto, branit EU. Bodo veseli.Enako kot tudi kupujemo hrano in zdravil za lačne in bolne v afriki. A jim ne bi smeli pomagat?
Lahko jim pomagaš z svojim denarjem. Pošlji Sms ZA UKRAJINO 100. Tudu večkrat pošlješ, ker si mislim, da bo toliko premalo. tako kot za lačne v Afriki. Lahko pa tudi dvigneš rit iz kavča in jim greš v ukrajino pomagat na fronto, branit EU. Bodo veseli.
Khmm, tolk imate polna usta zgražanj čez ukrajince na zahodu, ki ne želijo it branit ukrajine na fronto. Pa pojdite vi branit EU na to isto fronto.
Tu si se zmotil.Kot praviš sam, od kjer so vzeli €, tja jih bodo dali.. ampak to žal ne bo tvoj žep, saj nisi ti dal iz žepa za vojno direktno.