Hja, evo da ne vem. Kupil sem rabljeno in jo imel na 19-ki, na sceniku in sedaj na laguni sem dobil že zmontirano. Res pa je da sam kavelj (kljuka, bunka) je pocinkan, ni pa ohišje oziroma del ki gre na podvozje. Ta je pa ves rjav.
...??? Kdo bo imel večjo škodo, kot običajno? Jaz je ne snemam ravno zaradi takšnik ''ritopikecov'', ki ti ves čas vozi meter od zadnjega dela. Če že trči, naj si vsaj spojler in odbijač stolče. Ali pa kiler, če je bolj trmast.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ksz... Ko ti bo nekdo priletel v rit in boš imel posledično zaradi montirane kljuke še več škode kot običajno boš dojel zakaj...
Drugače pa, imam že eno peto kljuko tega majstra... Nič posebnega...
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Verjetno odvisno od avtomobila. Mojemu stricu je na 128-tki vrglo zadnjo šipo ven, razmaknilo blatnike in še kaj. V glavnem, imel je več škode kot avto, ki se je v kljuko zaletel in je bil samo ob odbijač. Seveda so danes avti malo drugače narejeni.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
http://www.rameder.eu/en/Towbars/Towbar-retractable-system-OP1010.html
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
A si kaj videl, če so njihove kljuke pri vseh avtomobilih tako vidne? Bi si jo dal na svoj avto, sam nebi pa imel tako "navzven" use, sploh štrom...
Moram preveriti. Mogoče ima m oziroma imam, ampak ga rabim. Imam od dveh in en trn je bolj primeren za nosilec koles, drug pa za prikolico. Sta rahlo različna - drugačna dolžina in radij.Pubeci ma kdo snemljiv del od bartolja viška za prodat. Predn novo kupujem.
Čez vikend so enega prsti zasrbeli....