To ti je dokaz, da ti vlaga zmeraj prihaja v prostor. Predstavljaj si, da ti teče voda v prostor. Lahko brišeš in nosiš vn to vodo iz prostora kolk hočeš, dokler ne boš saniral ta dotok vode in preprečil, da bo tekla v prostor bo tako.Citat:
Uporabnik Jeri pravi:
Včeraj sem imel 4 urce prižgan razvlaževalnik. Je šlo iz 70% na 50% pri temperaturi 24-25°C. To je bilo pred spanjem.
Zjutraj, ko sem se zbudil je bilo ponovno na 70% pri enaki temperaturi 25°C.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
To ti je dokaz, da ti vlaga zmeraj prihaja v prostor. Predstavljaj si, da ti teče voda v prostor. Lahko brišeš in nosiš vn to vodo iz prostora kolk hočeš, dokler ne boš saniral ta dotok vode in preprečil, da bo tekla v prostor bo tako.Citat:
Uporabnik Jeri pravi:
Včeraj sem imel 4 urce prižgan razvlaževalnik. Je šlo iz 70% na 50% pri temperaturi 24-25°C. To je bilo pred spanjem.
Zjutraj, ko sem se zbudil je bilo ponovno na 70% pri enaki temperaturi 25°C.
Razvlaževalci so namenjeni bolj temu, da posušiš prostor, kjer je vlaga prišla po izrednem dogodku. Počena cev, poplava, .....
.... zdej imaš pa še z očetom problemCitat:
Uporabnik Jeri pravi:
ksz
Torej vse skupaj je/bo eno veliko sranje
Prva zadeva, ki jo bomo naredili so pregled tal. Oče noče nič slišati o lupljenju sten na notranji strani, ali kopanju zunaj ob steni (vsaj zaenkrat ne)![]()
Se mi pa zdi smiselno tudi to kar je Hnazi napisal nazadnje, sem tudi sam že pomislil na to. Tako, da bom, dokler se ne lotimo razkopavanja tal, vztrajal z razvlažilnikom.