Vlada bi ukinila garancijo na tehnične izdelke

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Mal sm vn iz spomina dal, se ne morm spomnit, a se ve kdo je sutnil Krambergerja ?

Lovec iz lovskega društva Jurovski dol...
rolleyes-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Enostavno: ne bomo kupovali robe brez garancije. Če se v sloveniji ne bo dobilo izdelka po konkurenčni ceni pa čez mejo ali pa spletni nakup...
Rajši imam recimo pri tv-ju garancijo 1 leto kot pa sploh ne...
Lp.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Ja in ker ne bi rad spet izpadel tele je ? Kdaj bom sel naslednjic na volitve-referendume. Raje ne dam glasu, kot pa da me nekaj pece tam kjer se hrbet konca. Pa da ne bos mislil da sem "levicar". Sem pac naivnez ki verjame obljubam. No levi nekaj casa ne dobijo vec mojega glasu

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Jutri na tiskovki vlade ...

Pahor: "Šlo je za nesporazum. Gre le za enega od delovnih osnutkov novega zakona, ki se ne bi smel pojaviti v javnosti. Z vso odgovornostjo lahko zatrdim, da takšen zakon ne bo šel v proceduro. Bom ponovil še enkrat. Prevzemam vso odgovornost, da bodo potrošniki v prihodnje še bolj zaščiteni kot so zdaj. Dajem vam besedo, vredno moža."

hysterical-1.gif

BTW, je treba preusmeriti pozornost stran od pokojninske reforme in težav z Desusom.
cheer.gif

Imaš kar prav ,spet nam mečejo pesek v oči, drugače niti nimam besed za to do danes, daleč najslabšo vlado, ki smo jo imeli, imamo in bomo kadarkoli imeli.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
808
113
toti Maribor
Najbolj žalostno, pa je,, da se izgovarjajo na Evropo. Včeraj je bilo zvečer lepo povedano, da Evropa nima nič s tem. Evropa zagotavlja samo minimalne standarde, med tem, ko ima lahko vsaka država boljše. Koga smo mi to volili. Že sedaj, ko so garanjcijski pogoji dokaj strogi, enim proizvajalcem oz. zastopnikom ni vedno vse jasno, da se morajo nekateri še vedno kregati za servis itd. Očitno je ministrstvo za gospodarsvo v tej krizi brez dela in se mora ukvarjati s takimi zadevami. Ja nič, bomo pa imeli še en referendum.
jezen.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
V Italiji je garancija zakonsko dolocena na minimalno 24 mesecev. Od vedno tam kupujem in vedno bom tam kupoval. Edina stvar ki sem jo v doooolgih letih kupil v tej dragi drzavi je Tv mpeg4 in nic dugega.
Tako da se za ta balkanski gnoj nic ne sekiram,prej kot se sesuje bolje bo.

Nazadnje urejeno: