2 prednosti sta napram Revolutu:Sem zatadi tvojega posta prebral 27 strani. Pol vsega je govora o popustu, pol pa fejtanja za refal… Imam Revolut Matal (zaradi zdravstvenega zavarovanja, ker veliko potujem) in res ne vidim nobene prednosti Vivid Banke razen teh popustov. S tem, da je vsaj meni Revolut APP bolj vseš in pregleden.
Pa še nekaj za zanimivost. V telefonu imam cca. 3.000 kontaktov. Od teh jih ima 198 Revolut. Veš koliko pa Vivid Bank? Eden!
2 prednosti sta napram Revolutu:
- dela google pay
- delajo nakazila na Sberbank
Lahko da je bilo o tem govora v revolut temi. Če ni v tej, se ti oproščam.
Hvala lepa. Razumem. Uporabljam Apple in nisem komitent Sberbank.
Jaz osebno tudi nisem komitent Sberbank, samo je bedno, če kakšne položnice ne moreš plačat. Recimo niti na mbills ne moreš nakazat.
Govorimo o tem, da Revolut ne pusti nakazil na Sberbank. Tako z Revolutom ne morem plačevati položnic podjetjem, ki imajo na Sberbank odprt račun. Vključno z mbillsom.Moj brat je na Sberbank. Placuje normalno vse poloznice, prav tako si nakazuje na mBills, se vec, Sberbank se lahko poveze direktno z mBills kartico.
Ali je na banggood sploh možno dobiti kaj ceneje kot na aliexpress?Pozdravljeni!
Kupujem eno stvar na banggood za cca 430€. Zanima me koliko "profitiram", če odprem račun in plačam z vivid kartico(popust, cashback,...z vsem).
Imaš tu na alterju posebno skupno o Bangoodu. Tam dobiš še kake kode za posebne popuste.Najdi na aliju roborock s7 za 440€ prosim
Imaš tu na alterju posebno skupno o Bangoodu. Tam dobiš še kake kode za posebne popuste.
To je tako, kot imajo vsi trgovci v nekem trenutku v katalogu akcijsko najnižjo ceno za nekaj izdelkov. In ti sedaj prodajaš idejo, da je vse ceneje. Tvoj sistem nekako ne vzdrži. Treba je gledat na večino izdelkov, tu pa Bangood pade.Vem. Tam je taka cena. Zgornjemu pravim, da mi naj na aliju najde za to ceno, kot na dhgage pa bangoodu.
Trenutno je Slovenija zelo slabo zastopana.Ni stroška za neaktivnost.
Mislim, da se bo zadeva počasi umirila, ker so sedaj vsi super dealsi omejeni na 10 EUR. In samo še čakam da super dealse omejijo na posamezne države. Da Slovenijo čisto odrežejo.
Bolj kot ne teh 10 € opazujem pri živilskih trgovinah, no pa Intersport je zdaj. Recimo banggod nima pa ikea tudi ni imela. Tud 10€ je boljše kot nič. Včeraj tankal na Hofer bencinski v Medvodah. V timelinu mi piše Bauhaus, nevem ali so kaj prodali ali je Vivid failal. No čakam da pride jutri Bauhaus nazajNi stroška za neaktivnost.
Mislim, da se bo zadeva počasi umirila, ker so sedaj vsi super dealsi omejeni na 10 EUR. In samo še čakam da super dealse omejijo na posamezne države. Da Slovenijo čisto odrežejo.