Včeraj je bl petek, sobota, nedelja, počakaj na ponedeljek, torek ali sredo. Seveda, velja zgolj plačilo s kartico. Prodajalec akceptira - potrdi plačilo in traja 1 do 3 dni.Bil je top-up, je pa kazalo do nedavnega 20/20, šele po parih tednih je bilo 0/20. Včeraj sem plačal online za 80€ pa je še vedno 0/20€. Ampak itak ni važno, če prav vidim, bi itak moral jaz povabit nove ljudi, da bi lahko koristi super deals.
Ne, ne govorim o cashbacku, ampak o 20€, ki jih moraš zapravit, da dobiš bonus, in to je prikazano pod rewards kot "You spent X of 20".kolikor se meni zdi, on govori o številki, ki ti kaže koliko cashbacka si dobil, tisto je po default 20 €, zato mu je zdaj ta mesec resetiralo na 0
Tako je. Svoj status pa pogledaš v aplikaciji:Če prav razumem: do cashbacka si upravičen samo tako dolgo dokler imaš status?
Ko ti ta status poteče moraš ali preko referala pridobit nove uporabnike ali v določenem obdobju trajanja statusa s cashbacki "zaslužiti" dovolj, da ti status podaljšajo?
Tako je… seveda samo do visine tvojega cashback limita…Vidim booking ja. Torej karkoli placam s kartico vivid na bookingu, dobim 25% nazaj?
Morda. Vendar so bolj udarne. Ko je bilo na OMV in Spar je bilo koriščenje zelo učinkovito.A ni zadnje čase manj trgovin, kjer lahko koristiš cashback?
Meni tudi ni. Prejšnji teden sem opazil spremembo. En primer pri Gospodarskem v LJ.alidi meni še 2 tedna nazaj ni delal na večih mestih...zdaj dela povsod?