Pa še cink in vitamin C
Koliko si TI visok in težak?
Zanima me zato, ker ko berem tvoje nasvete glede prehrane, moraš biti v top kondiciji.
Pa še cink in vitamin C
Vsaka studija ima svoj subjekt. Ker se ti pac ne da, razen perfidno podjebavat, ti bom jaz nalepil kaj je cilj studije.
Objectives
To assess serum 25-hydroxyvitamin D (25OHD) levels in hospitalized patients with COVID-19 and to analyze the possible influence of vitamin D status on disease severity.
A se vidva pametna nad menoj vprašata kaj kam gredo tiste tisočice IU ki se proizvedejo na vsak sončni dan poleti in kako to dolgoročno vpliva na organe? No, dolgoročno je odgovor znan - umremo. Samo ne zaradi vit. D.....
Ampak res. Jemljejo čip šit robo pa mislijo da bodo zdravi. To kar kupujejo je isto kot preparati za hujšanje.Takole vas berem kako ste vsi pametni in jemljete količine v več tisočih UI in se sprašujem ali vas nič ne skrbi kakšen efekt bo imela ta vaša tabletomanija na dolgi rok? Se kdo vpraša kaj to naredi ledvicam, jetrom na dolgi rok in kdo bo takrat kriv za odpovedovanje organov?
Nekateri pa celo nabavljate nepreverjene izdelke v katerih so učinkovite dobavljene iz zadnje vukojebine na Kitajskem in kasneje prepakirane v lične embalaže z barvastimi nalepkami in zanimivim imenom.
Sonce je še vedno najboljša izbira.
Bolje srati 5x dnevno 10 let, kot 1x dnevno 1 letoKer je covid bolezen "starih in bolanih" vidim, da je dodatno doziranje vitaminaD še kako pomembno, če le vsaj malo pripomore k upadu smrtnih žrtev. Prebavne težave so tu še najmanjši problem
Se en dokaz ucinkovitosti Vitamina D oz Calcifediol-a (obdelan Vitamin D, ki ga telo lahko takoj uporabi. Telo potrebuje okolic1 teden, da predela Vitamin D v uporabno obliko, zato se pacientom NE daje Vitamina D, ker je prepozno za to, ampak jim dajejo Calcifediol. Rezultati so ocitni (6:50):
Dajejo pri nas na intenzivni negi Vitamin D ali Calcifediol?
Ko sem bral AndY1, mi je isto padlo na pamet.Andy, da si prvo vsaj (ce sploh imas kaj naravoslovnega znanja) razjasni pojme. Pametujes o "vitaminu D", ne locis pa med osnovnimi pojmi kot so "Vitamin D / kalciferol" Kalcidiol, Kalcitriol.
Metabolizem vitamina D je kar resna stvar, sploh preden bi ga v tvojem stilu (HCQ) delil po intenzivah.
Andy, da si prvo vsaj (ce sploh imas kaj naravoslovnega znanja) razjasni pojme. Pametujes o "vitaminu D", ne locis pa med osnovnimi pojmi kot so "Vitamin D / kalciferol" Kalcidiol, Kalcitriol.
Metabolizem vitamina D je kar resna stvar, sploh preden bi ga v tvojem stilu (HCQ) delil po intenzivah.
Lej namesto da stalno pluvaš, bi lahko razložil razlike itd. Če ti je pod častjo za Andy-a, lahko za ostale.