Nisi ravno direktno napisal, odgovarjas pa Andyu glede vitamina D v stilu, "Koji kur.. najedas s tem vitaminom, ker dohtarji itak vedo, kako delat". No, iz tega sklepam...Ukrepe imamo pac take...ampak, zaznal sem tudi, da imajo sedaj v Avstraliji zelo malo Covida..glej, glej, v Avstraliji je sedaj poletje in ljudje imajo polno vitamina D v sebi, ker, kakor vidimo, sonce pripeka na polno. Zakaj smo mi imeli tako malo Covida spomladi. Vemo, da so bili med prvo karanteno skoraj vsi dnevi soncni.
V Veliki Britaniji bodo zastonj talali vitamin D. Pri nas so zdravniki sankcionirani bili, ko so ga talali v dso-jih. A drzave med sabo nic ne komunicirajo al kaj? Svet se ni bil tako zmeden, kot je te mesece. Ne vem, no...jaz nic ne obsojam, ampak ce malo povezemo podatke, vidimo, da pa bi vsaj malo vitamin D pomagal. Morda pa bi resili toliko in toliko smrti, da pa ne bi bili v vrhu, glede smrtnosti al kaj? Te ne napadam, samo misli pisem "na papir", da se predebatira glede tega...no sej debatiramo...pa dejmo se malo. Ce dohtarji ne vidijo resitve..pa ce je nekje na obzorju, da vitamin D pomaga, pa jebemumast, dejmo vsem ta vitamin D, sej ne kosta, ko ena injekcija za Krisa...miljoni se mecejo z lopato skozi okno, tule pa ne bi rekel ravno tega..pomagali bi ljudem