vitafon

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Ok, se strinjam s teboj, naj ostane na tem. Ker si očitno dobro podkovan, pa mi potem povej, kako taka naprava dobi priporočilo ministrstva za zdravje oz. zakaj jo uporabljajo v raznih zdraviliščih in v bolnicah? No, recimo, da je to hipotetično vprašanje, ker nimam dokaza. Vse kar sem našel je tole

• Priporočen s strani komisije KNMT Ministrstva za zdravje Ruske Federacije za promet medicinske opreme (protokol št. 5., od 16. 05. 1994).
• Registrski list št. 29-271/94.
• Dovoljenje za izdelavo izdja NPF, MikroEPM Moskva.

In ravno leta 1994 so dobili dovoljenje in priporocila? Takrat si v Rusiji lahko dobil jedrsko orozje za privatne namene
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Ok, se strinjam s teboj, naj ostane na tem. Ker si očitno dobro podkovan, pa mi potem povej, kako taka naprava dobi priporočilo ministrstva za zdravje oz. zakaj jo uporabljajo v raznih zdraviliščih in v bolnicah? No, recimo, da je to hipotetično vprašanje, ker nimam dokaza. Vse kar sem našel je tole

• Priporočen s strani komisije KNMT Ministrstva za zdravje Ruske Federacije za promet medicinske opreme (protokol št. 5., od 16. 05. 1994).

Zanimivo, da so vsi testi, priporočila ipd samo iz rusije. Mogoče zato, ekr je tam denar vsemogočen?
Naj kako priporočilo FDA pokažejo ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik disco pravi:

In ravno leta 1994 so dobili dovoljenje in priporocila? Takrat si v Rusiji lahko dobil jedrsko orozje za privatne namene
evil.gif

pozabil si pripisat .... na tržnici

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Eno je ponujanje evidence-based zdravil.

Nekaj povsem drugega pa je ponujanje faith-based overpriced nategov, ki temeljijo na učinku placeba, človeški znanstveni nepismenosti, naivnosti, ter v veliki meri tudi - obupanosti.

Govoriti, da je nekaj dobro, če pomaga, pa čeprav pozitivni učinki sploh nimajo vzroka v tej metodi - JE NEVARNO. Zato tudi brez dlake na jeziku vsakomur povem, da je kompletna alternativna medicina en velik NATEG.

Mejduš, do zadnjih 5 besed v tvojem postu sem bil prepričan da pišeš o novi gripi
17758-icon_confused.gif