včeraj dopoldan izklopim računalnik (vse OK) in danes ko ga vklopim več ne nadje viste - oz. ko ga vklopim mi zelo na hitro izpiše neko stran (izgine prej kot v sekundi) nakar mi vrže v prikaz/meni (takšen kot če bi stisnil na začetku F8). in tam imam na izbiro da lahko zaženem samo XP - ki pa jih nimam, piše pa zato ker sem jih imel pred skoraj letom gor naložene in takrat nisem formatiral diska in je sedaj vedno na štartu pisalo kateri OS želim izbrati Vista ali XP (čerpav Tega kot rečeno ni bilo na nobeni particiji diska).
in sedaj karkoli stisnem mi nič ne gre - safe mode,....itd. - čeprav so te opcije na voljo kao za pod sistemom XP.
viste mi spoh ne izpiše..nikjer kot da je ni...računalnik je deloval normalno, še v petek sem ga pregledal z NOD32 - cel disk,...
je še kakšna rešitev pred novim nalaganjem? na C imam namreč nekaj zelo pogresljivih podatkov
hvala za pomoč
in sedaj karkoli stisnem mi nič ne gre - safe mode,....itd. - čeprav so te opcije na voljo kao za pod sistemom XP.
viste mi spoh ne izpiše..nikjer kot da je ni...računalnik je deloval normalno, še v petek sem ga pregledal z NOD32 - cel disk,...
je še kakšna rešitev pred novim nalaganjem? na C imam namreč nekaj zelo pogresljivih podatkov
hvala za pomoč