Sem vzel kar tistega K-2 za 82€.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Najbolj bi me motilo, da je visokotlačna cev tako kratka. Bi raje vzel lidl / hofer varianto, ko bo na voljo.
Hvala lepa za info, jaz sem si ga včeraj nabavil, pa dokupil še tisto krtačo za terase.Citat:
Uporabnik casio pravi:
Prejel Hofer reklamo in bo spet visokotlačni čistilec za 99€ znamke Workzone
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ima kdo mogoče karcher serijo K7? Naj bi bilo to top za domačo uporabo... Kdo iz prve roke mogoče je to to ali kaj drugega? Uporaba bo delno tudi še na "gradbišču" ker lokacija še v fazi zaključka, kasneje pa normalna uporaba...
Jaz sem za vikend z njim opral oba avta, za ta denar je super, 10-metrska cev pa zmaga.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Včeraj sem tudi jaz kar tega vzel impulzivno, itak ima 3 leta garancije, tko da če bo crknil,,siba nazaj.
Mislim da bo koristil svojemu namenu, jasno pa ni to štrajfix za 500€+ ...
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
ja, voda normalno teče, samo ne "podpritiskom" ... je možno, da je s "pištolo" kaj narobe?
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Nabavil Hoferjevega Workzone..ker je stari Kercher začel spuščati pri tlačnem ventilu.
Zalepil z dvokomponentnim lepilom, vendar ni pomagalo. Gre v reciklažo, če se motor ne da uporabiti za kaj pametnega.
Torej..Workzone..
Ohišje je iz trde plastike in daje dober obččutek, da ne bo po izteku garancije naredil crkot.
Prilop za vodo je iz AL litine, kar tudi daje dober vtis, da se ne bo hitro zlomilo.
Preizkusil delovanje. Pritisk je OK. Vodni curek nese daleč in bolj, kot pri starem Kercherju.
Malo bolj "mehko" deluje ročica za navijanje cevi, vendar je to tudi zaradi tega, ker je zložljiva.
Na splošno mi je všeč, da so vsi priključki in kabli zloženi na ohišju. Pripeljem, priklopim in že dela.
Stari Wap ni imel tako rešeno
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Nabavil Hoferjevega Workzone..ker je stari Kercher začel spuščati pri tlačnem ventilu.
Zalepil z dvokomponentnim lepilom, vendar ni pomagalo. Gre v reciklažo, če se motor ne da uporabiti za kaj pametnega.
Torej..Workzone..
Ohišje je iz trde plastike in daje dober obččutek, da ne bo po izteku garancije naredil crkot.
Prilop za vodo je iz AL litine, kar tudi daje dober vtis, da se ne bo hitro zlomilo.
Preizkusil delovanje. Pritisk je OK. Vodni curek nese daleč in bolj, kot pri starem Kercherju.
Malo bolj "mehko" deluje ročica za navijanje cevi, vendar je to tudi zaradi tega, ker je zložljiva.
Na splošno mi je všeč, da so vsi priključki in kabli zloženi na ohišju. Pripeljem, priklopim in že dela.
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Torej..Workzone..