Zakon najverjetneje že velja za celo Slovenijo enako. Kar se je lahko dogajalo je to, da so v Ljubljani, do nedavnega ista delovna mesta, prekvalificirali višje kot npr. v Prekmurju. Saj ne, da bi imel dokaze, le logično sklepam (predvidevam).Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Od 1.8. morajo biti enake. Novi zakon, ki ureja plače v javnem sektorju velja za celo Slovenijo in ne verjamem, da so za recimo Prekmurje sprejeli drugačen zakon.
Ja ja vsak Bolgar ima najmanj 1000 nettoCitat:
Uporabnik mitja pravi:
verjemi da se dogaja.....zasebni sektor bp kakemu malemu šefiču 3000, do kakih 5000 vodji oddelka....najnižji fizikalc pa 1000....neto press
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
No, pa je prišel dan D. Pravkar sem naštudiral ženino plačo, ki je zaposlena v šolstvu. Plača ji je šla gor cca 3 %, čez pol leta bo šla še 3% in tako naprej do skupno 12% povišice. Žalostno je samo to, da je v dveh letih ravno toliko inflacije.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
No, pa je prišel dan D. Pravkar sem naštudiral ženino plačo, ki je zaposlena v šolstvu. Plača ji je šla gor cca 3 %, čez pol leta bo šla še 3% in tako naprej do skupno 12% povišice. Žalostno je samo to, da je v dveh letih ravno toliko inflacije.
Kje pa v šolstvu?
Profesorica slovenščine na tehnični gimnaziji je dobila zadnjo plačo 2364€ netto pa je bila nezadovoljna.
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Kje pa v šolstvu?
Profesorica slovenščine na tehnični gimnaziji je dobila zadnjo plačo 2364€ netto pa je bila nezadovoljna.
Nemogoče!!!!
Pa kaj so čisto zmešani, za takšno delo, ki je 50 let isto dobi takšno plačo? Pa naj gre vse skupaj v maloro.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Kje pa v šolstvu?
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Izvolite v razred. Pa veliko živcev želim.