Citat:
evo,zdaj glig sem prišo iz sarajeva,kjer sem bil z skupino 8 avobusov in kaj vi tu pisetr,pokvarjenci lažnivi eni,pa lahko vas je sram!!!najprej se je treba sploh vprašet,kaj se je v resnici zgodilo in ne nekaj na pamet pisat,prokleti veleumi,ki verjamete vsemu,kar se napiše na info 24 ur,ker tudi če bi lastno osmrtnico not prebrali,bi se potem verjetno šli pokopat,tak ste nekateri naivni!!!bosanci so napadli naš prvi avtobus,ki se je potem ubrano in se stepel z njimi,bilo je nekaj razbitih glav,v glavnem pa nič takega in potem so ta bus vrnili za slo!!!mi,ki pa smo štartali iz MB-ja zjutraj v torek,pa sploh nismo imeli stika z nikomer in tu je bila glavnina gor,lepo navijanje,tudi korekten sprejem iz strani vseh trek policijskih uprav,po tekmi,kljub spremstvu pa so nam neki majmuni bosanski pripravili zasedo z skuterjem,prilaufali iz grmovja in zmetali kamenje v šipe avtobusov in jih na treh busih tudi razbile!!!pri nas,ki nas je bilo okoli 450 duš,je večina spala,saj je bila ura 2 30 zjutraj in preden smo mi reagirali,so oni že bežali po koruzi in polju,saj se je incident zgodil kakšnih 5 km izven zenice proti meji z hrvaško!!!od nas nobeden ni povzročil bilo kakšne škode,še šoferji,ki so bili ljubljančani,so nas po prihodu izredno lepo pohvalili in se nam zahvalili za korektnost in njihov šef je rekel,da nas z veseljem še kam pelje!!!to je vse resnica in jaz sem bil tam,zraven in vse kar sem napisal,je čista resnica,zato se bom podpisal z vsem imenom!!!hvala in lep dan...MARIBOR V SRCU.Emeršič Boris-Ema