vinjeta; provizije prodajalcem

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Pa vinjeta je zelo poštena z 2 vožnjama na morje bom imel poplačano idi tut ti kam na sveži zrak če ne se ti bo stemnilo počasi doma!
cheer.gif
Ravno to ni pošteno, da jo bodo plačali ENAKO tisti, ki avtocesto vsakodnevno uporabljajo, kot tisti, ki mogoče samo prečkajo Slovenijo 2x letno. - recimo od Šentilja do gruškovja tistih par km.

Pošteno ni niti to, da nadomestilo za uporabo cest in zavarovanje vsi plačujemo pavšalno, pa če prevozimo 5 ali 100000km letno. Tudi redni servis na avtu te stane enako, pa če narediš 5 ali pa 30000km letno, vsaj enkrat na leto ga je treba (odvisno od intervala, jaz svojega na 30kkm krasno izkoristim). [censored] ga, pač pride prevoženi km tistega, ki se veliko vozi ceneje kot tistega, ki se malo vozi. Saj od takega tudi v državno blagajno več kapne od trošarin in davkov.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Po moje reklamirajo z namenom, da jih obiščeš, potem pa že kaj drugega tudi kupiš. Spar ima tudi pred trgovinami velike plakate, da lahko kupiš vinjeto.

Pomoje bo to in te prodajalci nič ne dobijo, samo več svojih artiklov prodajo.

lp

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Naj jo uporabljajo več:) Njihov problem. Jaz sem na stari način na mesec skuril 70,4€. Tudi zdravstveno plačujem vsak mesec, pa nisem bil pr dohtarju že od 8 razreda OŠ.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sam ta je res krepka.
[censored] zakaj se kr naenkrat strinjam z stardecom1!1
Ker si se zaletel in nisi premislil (dinamik.style).
Ko boš stvar premislil, boš videl da se ne strinjaš z njim.
wink-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In če vas ne skrbijo vinjete, ki so totalno nepoštene, zakaj vas potem skrbijo nepošteni zaslužki nekaterih prodajalcev teh istih vinjet?

Mene boli kitara, kolk kdo zasluži. Jest za vinjeto dam 35€, kako si pa potem oni kupčkajo provizijo mi pa ni mar.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Nabavna cena vinjete je od 28-30 €, sploh pa ZAKAJ to nekatere briga? Kje točno je problem?