Citat:
Uporabnik Hondi pravi:jaz osebno jo lepim na način, da folijo sproti, na steklu, vlečem dol
Ja saj ne vem zakaj folk predvideva, da bo kar celo napopal gor, kot da bi udaril 'high five'.
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:jaz osebno jo lepim na način, da folijo sproti, na steklu, vlečem dol
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
jaz osebno jo lepim na način, da folijo sproti, na steklu, vlečem dol
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Samo čakam prvega, ki bo potožil, da ima usrane gate, rit pa briše od leve proti desni...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Ja saj ne vem zakaj folk predvideva, da bo kar celo napopal gor, kot da bi udaril 'high five'.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Vinjeto komplet odlepiš in dvakrat, trikrat zalepiš na volnen pulover ali usrane kavbojke in nalepiš na šipo na horuk. Potem jo čez eno leto dobiš dol dejansko v 3 sekundah. Brez zajebavanja s tisoč in enim zalepljenim koščkom.
Pazi, da ne boš od severa proti jugu, pa potem imel čokoladna jajčka..Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Samo čakam prvega, ki bo potožil, da ima usrane gate, rit pa briše od leve proti desni...
Ja kako pa naj, če sem desničar? Ne morem od desne proti levi a ne?
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Zakaj moramo sploh lepiti te debilne nalepke namesto, da bi bila vinjeta vezana na tablico ali bi bila elektronka kot ABC. Res nazadujemo kot človeštvo.
Imamo jo zato, da še zraven služi izdelovalec vinjet+provizija za cepce kateri so predlagali vinjetni sistemCitat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Zakaj moramo sploh lepiti te debilne nalepke namesto, da bi bila vinjeta vezana na tablico ali bi bila elektronka kot ABC. Res nazadujemo kot človeštvo.
Nazadujemo kot Slovenci znamo. Madžari imajo vezano na tablico, nimajo nalepk, dobijo pa lahko vsakega brez vinjete. Ni potrebe po pajacih z daljnogledi.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:Vinjeto komplet odlepiš in dvakrat, trikrat zalepiš na volnen pulover ali usrane kavbojke in nalepiš na šipo na horuk. Potem jo čez eno leto dobiš dol dejansko v 3 sekundah. Brez zajebavanja s tisoč in enim zalepljenim koščkom.