vinjeta postrani...neveljavno

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:jaz osebno jo lepim na način, da folijo sproti, na steklu, vlečem dol

Ja saj ne vem zakaj folk predvideva, da bo kar celo napopal gor, kot da bi udaril 'high five'.
borat-letterman-high-five.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe, eni res ne znajo prilepit nalepk. celo odlepi in jo pritisne na sipo. mi smo ze kot mulci vedeli, da jo je treba iz ene strani proti drugi drsat...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Vinjeto si dal tam, kjer ne moti tvojega vidnega polja. DARS še zmeraj lahko preveri, če je vinjeta veljavna, saj si jo nalepil na steklo in dvomim, da ti kaj lahko. Edino mogoče bi te parkrat v letu ustavili, ker z daljnogledom ne bi videl, če je vse OK. Jaz je ne bi šel premeščat.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Samo čakam prvega, ki bo potožil, da ima usrane gate, rit pa briše od leve proti desni...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Samo čakam prvega, ki bo potožil, da ima usrane gate, rit pa briše od leve proti desni...

confused-1.gif

Ja kako pa naj, če sem desničar? Ne morem od desne proti levi a ne?
17758-icon_confused.gif

tongue-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Zakaj moramo sploh lepiti te debilne nalepke namesto, da bi bila vinjeta vezana na tablico ali bi bila elektronka kot ABC. Res nazadujemo kot človeštvo.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Madona, cela znanost nalepiti eno klinčevo vinjeto in še jo vsak tretji napopa narobe. Potem se na tristo straneh sprašujete kako je moglo priti do nesreče na primorski avtocesti, če je nalepiti vinjeto malodane težje kot zagovor diplome na filofaksu.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:jaz osebno jo lepim na način, da folijo sproti, na steklu, vlečem dol

Ja saj ne vem zakaj folk predvideva, da bo kar celo napopal gor, kot da bi udaril 'high five'.

Vinjeto komplet odlepiš in dvakrat, trikrat zalepiš na volnen pulover ali usrane kavbojke in nalepiš na šipo na horuk. Potem jo čez eno leto dobiš dol dejansko v 3 sekundah. Brez zajebavanja s tisoč in enim zalepljenim koščkom.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Vinjeto komplet odlepiš in dvakrat, trikrat zalepiš na volnen pulover ali usrane kavbojke in nalepiš na šipo na horuk. Potem jo čez eno leto dobiš dol dejansko v 3 sekundah. Brez zajebavanja s tisoč in enim zalepljenim koščkom.

Pa si prepričan, da je svetlobni odboj, ki ga Darsovi interceptorji pričakujejo po tem postopku še vedno v mejah pričakovanega?
Jaz sem letos lepilo pucal dol s temle:
4010355996800-757785_org.png

Dela čudeže.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

confused-1.gif

17758-icon_confused.gif

tongue-1.gif
Pazi, da ne boš od severa proti jugu, pa potem imel čokoladna jajčka..

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Zakaj moramo sploh lepiti te debilne nalepke namesto, da bi bila vinjeta vezana na tablico ali bi bila elektronka kot ABC. Res nazadujemo kot človeštvo.

Nazadujemo kot Slovenci znamo. Madžari imajo vezano na tablico, nimajo nalepk, dobijo pa lahko vsakega brez vinjete. Ni potrebe po pajacih z daljnogledi.

22. jul 2007
13.591
1.772
113
124
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:

Nazadujemo kot Slovenci znamo. Madžari imajo vezano na tablico, nimajo nalepk, dobijo pa lahko vsakega brez vinjete. Ni potrebe po pajacih z daljnogledi.
Imamo jo zato, da še zraven služi izdelovalec vinjet+provizija za cepce kateri so predlagali vinjetni sistem
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Tole o puloverju prakticiram se iz casov ko pri nas se ni bilo vinjet. Niso me se spravili k robu, pa sem sel ze nekajkrat mimo njih.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:Vinjeto komplet odlepiš in dvakrat, trikrat zalepiš na volnen pulover ali usrane kavbojke in nalepiš na šipo na horuk. Potem jo čez eno leto dobiš dol dejansko v 3 sekundah. Brez zajebavanja s tisoč in enim zalepljenim koščkom.

Ne da se mi zdajle na glavo postavljati v kanto, da bi slikal, ampak vinjeto vedno dobim dol celo, z navadnim strgalom za čiščenje steklokeramične plošče. Pa brez predhodnega procesa kosmatinjenja.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Potem imaš pa fejst usrano prednjo šipo z notranje strani.
smile-1.gif
Zanimivo vsi potegnete vinjeto dol v petih sekundah brez problema jaz pa samo jamranje poslušam okol sebe v resničnem svetu.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

confused-1.gif

17758-icon_confused.gif

tongue-1.gif

Rit si vedno brišem s toalet papirjem

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Madžari imajo rešeno z reg. tablico. Lahko bi imeli tudi mi. Potem bi vsaj cariniki imeli kej delat, danes, ne vejo za kaj so v službi. O zakonih tržne inšpekcije nimajo pojma. vsak privatnik v gostilni jih nategne. se smejimo Orbanu. Za nas je bog. Ma zadeve, dosti lepše porihtane, kot mi.