viktorji 2012

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Dobro, je pa Avdič poklical Valiča zraven, ko je dobil enega od viktorjev, da se norca iz njega dela, pa ga je Valič kar na krepko "obdelal". Se mi zdi, da je na koncu bil kar malo užaljen.
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.248
113
42
Sej to da nekoga malo užališ ni nič narobe, problem je ko si ti pol ka ena pičko ko ti en reče kej. Poštenega prepucavanja pa v SLoveniji pač ne vidiš.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Najbolj mi je blo k je Vid Denisu reku neki v tem stilu, da je v njem veliko bosanskega, je itak logično, ker je bosanc, da pa je v njem kej slovenca pa ni glih prepričan. Pravi Vid, da če je blo kdaj v Denisu kej slovenskega, je to samo Mark Žitnik
aplauz.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Najbolj mi je blo k je Vid Denisu reku neki v tem stilu, da je v njem veliko bosanskega, je itak logično, ker je bosanc, da pa je v njem kej slovenca pa ni glih prepričan. Pravi Vid, da če je blo kdaj v Denisu kej slovenskega, je to samo Mark Žitnik
aplauz.gif

Ta fora je zmagala ja.
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
in kdo je Mark Žitnik? spet neki zvezdnik?
Ja, kvazi zvezdnik, kot večina, drugače pa menda gay.....
shocked-1.gif

Razumeš zdaj foro?
grin1.gif

a on je tudi poštar?
sprasujem se.gif
Kaj zdaj misliš, da so poštarji kvazi zvezdniki al gayi? Ok, kvazi zvezdniki najbrž ne, gayi pa tud ne, lahko svojo ženo vprašaš....
wink-1.gif

oby

Fizikalc
20. jul 2008
390
130
43
a je že te umetnije kdo najdu na kakem torentu? še vsako leto je bil tv rip, letos pa kar nič?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.098
590
113
Na enem od slovenskih trackerjev je pisalo, da se slovenske produkcije zaradi avtorskih pravic ne sme nalagati
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sori za pozen odgovor.... sem ravno z zmenka, simpatična blondinka je hotela da bi ji zjutraj skuhal zajtrk ampak sem ji moral razložit da na prvem zmenku nikoli ne dam.

O čem si že govoril prejle?