Videl sem NLP-100%

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Na hitro sem preletel,ampak ne,takrat ni bilo nevihte.. V bistvu je bila lepa poletna noc, s to kolegico sva sedela na klopci v parku in to opazovala.. Krogla pa je bila po mojem spominu priblizno taka kot nogometna, ne kot grenivka kot pise v clanku..

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Prejle je prišel en moški k meni da si je pogledal kurilnico na sekance. In midva nato malo debatirava in debatirava zunaj ko nenadoma reče:: a vidiš tisto luč na nebu??

jst jo zagledam in potem fora ta:: lučka gre malo dol, nato malo gor -obstane, nato je šla malo desno in nato spet dol-je tako zgledalo kot bi za hrib padla. Bila je oddaljena cca 500 do 600 metrov. Midva z decom sva se samo spogledala in nobenemu čist nič jasno kaj bi to bilo. Res-fora teška. Kj takega še nisem videl!!

Zdajle non stop čez okno gledam , če bo spet gor pa dol skakala----poročam če bo še kaj...

Karkoli sta skadila, kupm!
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
En vprašanje za vse, ki čudne lučke na nebu označujete za NLP.

Zakaj se nihče ne vpraša, zakaj hudiča bi NLP imel prižgane luči???
hysterical-1.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Ok, pa dajmo predebatirat.
Nam najbvližja zvezda je oddaljena 4.24 svetlobnega leta. To se pravi, da če bi ejlijeni se odpravili k nam z svetlobno hitrostjo ( kar ni mogoče ker se bi jim masa povečala v neskončno ) bi do sem potovali 4.24 leta. In to drži le v primeru da kroži okoli Alfa Kentavra planet kjer živijo etji. Kar pa verjetno ne drži.
Poraja se pa vprašanje, zakaj bi se ti majmuni odpravli glih k nam na obisk in zakaj pri bogu bi se skrivali glede na to da lahko potujejo medzvezdno in je njihova tehnologija ohoho pred našo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.221
-8.846
113
Zakaj za vraga se špilajo z risanjem po njivah, ter kako to, da imajo toliko okvar na svojih letečih čudih. Sem uspešno priletijo od xyz daleč, tukaj pa cepajo dol kot muhe.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
115
63
štajerska
ma pusti svetlobno hitrost. ali je to res limit noben 100% ne ve ( pustimo relativnostno teorijo )

ampak drugi del pa drži 100 %. kaj pa bi bilo v enem osončju na robu enega kraka galaksije tako fascinantno , da bi ravno sem prihajali ? v naši galaksiji je na milijarde zvezd in glih sm bi vsake tolk časa prihajali in se kazali in nas zaiebavali...
racionalna razlaga bi bila, da je to bil en balonček s svečko ( jih imajo vsake teolk časa v hoferju )

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
In kaj za vraga naj bi balonček iz hoferja ali lidla pri meni delal, še posebej ko je to bilo daleč stran od vsakega živega bitja??

bilo je pa res zanimivo to gledat-no trajalo je vsega okoli deset sekund.

In zakaj ne bi hodili nezemljani k nam?? Mogoče je pa zemlja nekakšen planet za kaznovanje vesoljskih bitij-torej nekakšen zapor ali kaj??

Glede svetlobne hitrosti:: Mogoče pa vesoljci nekako sekajo čas---------v prihodnost-v pretekolost

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
Kdo pa pravi da oni nimajo takih hudih teleskopov da vidijo vse planete in so nas vidl in so nas prišli ščekirat?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.221
-8.846
113
Zakaj potem s hudimi teleskopi ne čekirajo iz varne razdalje? Raje se valjajo po žitu, ter se špilajo kamikaze
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.557
113
mogoče pa živijo bližje kot si mislimo ampak imajo kkšno special kamuflažo
grims-1.gif

anyway, zdej spet samo še čakam izjavo koga, kako smo pač edina inteligentna bitja v vesolju......

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.557
113
ja to itaq, da obstaja tudi ta možnost. ampak osebno menim, da je zelozelozelozelo majhna. je pa tudi lahko res, da "oni" živijo zelozelozelo daleč in jih posledično morda nikoli ne bomo srečali (kar sicer dvomim) ampak tudi zato se ne more potem kar trdit, da smo sami. pač ne vemo. še. sej pomoje ne bo več dolgo.... kakšnih 10-20 let še pa bo vse obrnjeno na glavo
tongue-1.gif

grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.221
-8.846
113
Samo hipotetični vesoljčki bežijo vedno dlje stran
evil.gif
Včasih "so vedeli", da so na Luni. Nato so bili samo še na Marsu in Veneri. Sedaj pa odkrivamo same ekstremno negostoljubne sončne sisteme. Če so kje? Ne vem. Blizu jih pač ni.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
ena dva tedna nazaj sem bila na enmu parkirišču v kopru, in da bom šla v avto in se ozrem v nebo. in med vsemi zvezdami je bla ena taka svetla pika, ki se je kar hitro premikala in nekam čudno vijugala. letalo ni bilo, ker ni nič žmigalo.
rekli so mi, da je bil mogoče satelit ??

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mogoče je bila kresnička s pokvarjenim relejem za utripanje?
sprasujem se.gif