Secure 3D. Brez tega ni internetnega nakupa z MC.POS je nekaj drugega najbrž. V spletni trgovini jaz ne morem nič kupiti brez potrditveno kode. Na vem, kako se že temu sekjuritiju reče...
Secure 3D. Brez tega ni internetnega nakupa z MC.POS je nekaj drugega najbrž. V spletni trgovini jaz ne morem nič kupiti brez potrditveno kode. Na vem, kako se že temu sekjuritiju reče...
A ti povem kaj je prijatelj - tele, pa sem se še milo izrazil - sto let že trobijo banke KARTICE SE NE DA IZ ROK!!!Prav pa pride potrditveni SMS po opravljeni transakciji. Pred časom je v Orbaniji prijatelj plačal večerjo z MC. Kelnar je kartico odnesel, jo čez čas prinesel, ter dejal, da ne dela in naj plačajo z gotovino. Seveda je prijatelj v tem času dobil SMS o pozitivni transakciji.
Potem je bilo pa še zabavno, ko nenadoma nihče od zaposlenih ni znal več drugega jezika kot madžarščino.
Tako je. Sploh pa ne kreditne.A ti povem kaj je prijatelj - tele, pa sem se še milo izrazil - sto let že trobijo banke KARTICE SE NE DA IZ ROK!!!
Vauu grd poizkusPrav pa pride potrditveni SMS po opravljeni transakciji. Pred časom je v Orbaniji prijatelj plačal večerjo z MC. Kelnar je kartico odnesel, jo čez čas prinesel, ter dejal, da ne dela in naj plačajo z gotovino. Seveda je prijatelj v tem času dobil SMS o pozitivni transakciji.
Potem je bilo pa še zabavno, ko nenadoma nihče od zaposlenih ni znal več drugega jezika kot madžarščino.
Ta namig cel čas namerno ignorira, saj bi se potem debata lahko zaključila.Še enkrat. Na spletni strani VidaXL se prijavi v svoj račun. Saj si se moral registrirati, da si lahko opravil nakup. Ko se prijaviš imaš na voljo opcijo Moji nakupi, kjer vidiš, kaj se dogaja s tvojim naročilom. Tam imaš tudi kontakt za pomoč, vsaj tako piše v Q&A
Pa še - od takrat naprej mi vsepovsod na internetu meče njihove reklame ven. Prav čakali so me, da mi sedaj lahko najedajo s svojimi pizdarijami, ki jih na koncu niti prodat ne znajo. Kakor izgleda .