VidaXL.si

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Prav pa pride potrditveni SMS po opravljeni transakciji. Pred časom je v Orbaniji prijatelj plačal večerjo z MC. Kelnar je kartico odnesel, jo čez čas prinesel, ter dejal, da ne dela in naj plačajo z gotovino. Seveda je prijatelj v tem času dobil SMS o pozitivni transakciji.
Potem je bilo pa še zabavno, ko nenadoma nihče od zaposlenih ni znal več drugega jezika kot madžarščino. :p

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Prav pa pride potrditveni SMS po opravljeni transakciji. Pred časom je v Orbaniji prijatelj plačal večerjo z MC. Kelnar je kartico odnesel, jo čez čas prinesel, ter dejal, da ne dela in naj plačajo z gotovino. Seveda je prijatelj v tem času dobil SMS o pozitivni transakciji.
Potem je bilo pa še zabavno, ko nenadoma nihče od zaposlenih ni znal več drugega jezika kot madžarščino. :p
A ti povem kaj je prijatelj - tele, pa sem se še milo izrazil - sto let že trobijo banke KARTICE SE NE DA IZ ROK!!!

I

Izbrisan uporabnik #9334

No, to jaz imam. Karkoli naredim na karticah, mi takoj zajamra na telefonu ( .. ko bi še zacingljalo kdaj :rolleyes: ).
V osnovi gre za to, da sem opravil nakup tako kot ponavadi, preko telefona sem dobil tisto kodo, s katero sredstva sprostiš ali kako ( ? ) - toda nikjer ni naredilo nič v tej smeri, da se transakcija oz. nakup sam ni opravil. Ker je običajen odziv tak, da te dnevno bombardirajo z obvestili, kaj se v ozadjih dogaja, sem postal pač pozoren. Ker nimajo direktnega kontakta (jaz ne vem, kako lahko posluje resna firma brez omogočenega kontakta), sem čakal še nekako en teden, vmes šel kar nekajkrat gledat če sem kaj spregledal, itd. Potem sem objavil na Alterju.

Hvala za pomoč in nasvete, jaz se tega pač ne poslužujem vsak dan. Jaz moram gate probati, da vidim če so mi v redu. Master card imam pa v glavnem za delo v tujini. Do sedaj nisem imel težav s tem. Pay-pala pa ne uporabljam.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.986
6.601
113
Za to niti ne rabiš paypala. Če bo ti trgali in nič dostavili, greš direktno na banko in prijaviš, da so te opetnajstili. Ti oni vrnejo denar in potem se naprej z onim ukvarjajo kakor pač že, ne vem, za tebe je zgodba zaključena.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Še enkrat. Na spletni strani VidaXL se prijavi v svoj račun. Saj si se moral registrirati, da si lahko opravil nakup. Ko se prijaviš imaš na voljo opcijo Moji nakupi, kjer vidiš, kaj se dogaja s tvojim naročilom. Tam imaš tudi kontakt za pomoč, vsaj tako piše v Q&A

22. jul 2007
13.443
1.681
113
124
Vauu grd poizkus:(

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Še enkrat. Na spletni strani VidaXL se prijavi v svoj račun. Saj si se moral registrirati, da si lahko opravil nakup. Ko se prijaviš imaš na voljo opcijo Moji nakupi, kjer vidiš, kaj se dogaja s tvojim naročilom. Tam imaš tudi kontakt za pomoč, vsaj tako piše v Q&A
Ta namig cel čas namerno ignorira, saj bi se potem debata lahko zaključila.

• Všeč mi je
Reactions: tomi
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ta namig, kot mi kažeta Pepe in Bizi, je bilo prvo in vsakič v nadaljevanju tudi. Niti registrirati se ne morem v svoj račun, ker ne sprejme gesla. Ko rečem, da "pozabljeno geslo", mi odgovori da koda ni bila poslana in naj se registriram od začetka.
ZAKAJ ? Prvič ko sem to opravil, sem jim pustil vse podatke, s telefonom vred ... da ne rečem še okoli spodnjega perila. Pa je bilo vse sprejeto, naročilo sprejeto, sprejeta Master kartica s tisto trimestno kodo vred ... sedaj pa tišina, račun prazen kot da ga nikoli ni bilo ustvarjenega, glede na vse kar sem jim posredoval, mi lahko pa še denar skinejo :bonk: .

Fertik z njimi. Če nimajo toliko da bi pošteno uredili trgovino in za vsak primer objavili še telefonsko številko za pomoč, če se kaj zavezne - ..

Grem drugam :mad:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne bom. Zakaj bi?
Tule sem izpostavil zadevo, pa kakor vidim, sem edini ki se mi je zataknilo. Ali sem pa edini, ki je šel tja kupovat :confused: .

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Vem, da ne boš. Zakaj bi se še enkrat zajebaval. Sprašujem za nakup, ki te zajebava.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tisto tendo bom že dobil. Danes in jutri bo še sonce malce nabijalo, potem bo pa že.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Pa si siguren da je slo za pravo Vidaxl spletno stran in ne neko fake, kjer si jim pustil samo vse svoje podatke? Sam sem ze veckrat narocal pri njih, vedno brez tezav.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Vem. Je pa interesantno. Od vraga so ažurni pri reklamah. Pri storitvah pa ... :obesise: