Vici, takšni in drugačni (3)

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Mož se je skregal z ženo in šel v gostilno.
nahrung002.gif

Čez nekaj ur plačuje račun, gleda in zmaje z glavo:
rolleyes-1.gif

"O Mejduš, kol'k mene ta baba košta!"
jezen.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
"Ej, stari, kdo je zate največja osebnost zadnjih 100 let?"
"Tale Armstrong, brez dvoma."
"Zakaj pa on?"
"Še sprašuješ? Da tako igraš trobento, odletiš na Luno, potem pa še sedemkrat zmagaš na Tour de France?"

VERTOM

Pripravnik
29. okt 2010
122
0
16
Hvali se mali Perica:
- Juce sam potrosio sav dzeparac na kurvu koja ima AIDS, pa cu
sutra da idem kod tate u firmu i jebacu njegovu skretaricu, pa
ce i ona da dobije AIDS, pa ce onda tata da jebe sekretaricu,
pa ce i on da dobije AIDS, pa ce onda tata da jebe mamu, pa ce
i ona da dobije AIDS, pa ce onda komsija Sima da jebe mamu, pa
ce i on da dobije AIDS, pa ce da umre. E neka, tako mu i treba
kad mi je probusio loptu

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Dan ima 24 ur....
Gajba piva ima 24 steklenic....

To že ne more biti naključje
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Pricaju jabuka i govno
Govno:
Ajde udaj se za mene
Jabuka:
Neeee,fujj ti smrdis
Dodje covek i pojede jabuku,a govno peva
Cekacu te mala da izadjes iz kanala !

evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Pe-dri se grejo vlakec. Kateri izmed njih najbolj uživa?

Drugi, ker ga lahko še prvemu dr-ka.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Sta šla zakonca v sveto deželo Jeruzalem, kjer je žena nenadoma umrla.
Mimo je prišel katoliški duhovnik, ki je možu ponudil dve možnosti:
1. Ženo lahko pokopljete tukaj, v sveti zemlji za 200 EUR.
2. Lahko jo odpeljete domov, kar bi s prevozom in vsemi papirji stalo 3.000 EUR.
Možakar takoj:
- Kar spakirajte mi babo za domov, jaz vam bom pa plačal.
Duhovnik:
- Čudi me gospod, da ste se odločili za to varianto. Ali ne bi bilo lepše in ceneje, če bi bila pokopana v sveti zemlji ???
Možakar boječe:
- Enkrat davno, vi to veste, je en človek umrl in je bil pokopan prav tu. Po treh dneh je vstal od mrtvih.
ZIHR JE ZIHR
cheer.gif

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Dolazi Mujo pripit kasno navečer kuæi i Fata ga bijesno dočeka na vratima:
"Tako dakle, u tri ujutro se vraæaš kuæi?"
"Ko je reko da se vraæam? Samo sam došo po gitaru!"

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Relativnost časa:

V postelji:
- Pogledaš na uro: 7:30
- Pogledaš čez 5 minut: 8:45

V službi:
- Pogledaš na uro: 14:40
- Pogledaš čez 20 minut: 14:41

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Kaj se zgodi, če pokličeš 311?
Polcaji u rikverc prletijo.

--------------------------------------------

Voznika avtomobila ustavi policist.
Policist: "Kaj ste pa pil gospod?"
Voznik: "Kr cviček napiš, ker chardoney itak ne znaš."

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
VPRAŠANJE:

Spoštovani zaposleni na tehnični pomoči,

Lansko leto sem nadgradil program »Dekle 7.0« v »Žena 1.0«. Kmalu sem opazil, da je novi program začel nepričakovano nalagati aplikacijo "Otrok 0.5, kar mi je vzelo veliko prostora in financ. Za dodatek, »Žena 1.0« se je samodejno inštalirala v vse ostale programe in sedaj nadzoruje celoten sistem. Aplikacije, kakor so »Noč za poker 10.3«, »Nogomet 5.0«, »Alpinizem in hribolazenje 7.5« in »Dirke 3.6« ne funkcionirajo več – sistem se podre vsakič, ko jih poskušam zagnati. Programa »Žena 1.0« ne morem obdržati v ozadju, ko delujejo drugi programi. Razmišljam o vrnitvi k programu »Dekle 7.0«, vendar programa »Žena 1.0« ne morem odinštalirati.
Prosim, pomagajte!

Hvala,
zaskrbljen uporabnik

ODGOVOR:

Spoštovani zaskrbljeni uporabnik:

To je zelo pogost problem velike večine moških uporabnikov.

Veliko moških uporabnikov nadgradi »Dekle 7.0« v »Žena 1.0«, misleč, da je to le še eden od programov za sprostitev in zabavo.
»Žena 1.0« je OPERACIJSKI SISTEM in je programirana, da dela VSE!!!
»Ženo 1.0« je nemogoče izbrisati ali jo vrniti v stanje programa »Dekle 7.0«. Deinštalacija ni mogoča, ne da bi se ob tem podrl celoten sistem. Ne morete se vrniti na »Dekle 7.0«, ker vam »Žena 1.0« tega ne dopušča. Poglejte v priročnik »Žene 1.0« v poglavje »Opozorila – Preživnine – Skrbništva«.
Priporočamo, da obdržite »Ženo 1.0« in improvizirate primerno situacijam. Predlagamo inštalacijo programa "Da, draga" v izogib nenamerno napačnim ukazom »Ženi 1.0«. Najbolje je, da shranite komando »C:OPRAVIČILO«, kajti večinoma jo boste potrebovali, da se bo »Žena 1.0« vrnila v normalno stanje. »Žena 1.0« je čudovit operacijski sistem, vendar je zelo občutljiva.
»Ženo 1.0« dobite vključno s številnimi programi, kot so »Čiščenje 3.0«, »Kuhanje 1.5« in »Urejanje računov 4.2«. Vseeno bodite previdni, kako dodatne programe uporabljate. Neprimerna uporaba bo samodejno zagnala program »Nagajanje 9.5«. Če se vam bo zgodilo to, je edini način za ponovno normalno delovanje »Žene 1.0« inštalacija dodatnih programov. Priporočamo »Rože 2.1« ali za težje primere »Diamanti 5.0«.

OPOZORILO!!! NIKOLI in pod nobenimi pogoji ne inštalirajte programa »Tajnica s kratkim krilom 3.3«. Ta program ni združljiv s sistemom »Žena 1.0« in vam bo povzročil nepopravljivo škodo.

Srečno,
Tehnična pomoč

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
VPRAŠANJE:

Spoštovani zaposleni na tehnični pomoči,

Lansko leto sem nadgradil program »Dekle 7.0« v »Žena 1.0«. Kmalu sem opazil, da je novi program začel nepričakovano nalagati aplikacijo "Otrok 0.5, kar mi je vzelo veliko prostora in financ. Za dodatek, »Žena 1.0« se je samodejno inštalirala v vse ostale programe in sedaj nadzoruje celoten sistem. Aplikacije, kakor so »Noč za poker 10.3«, »Nogomet 5.0«, »Alpinizem in hribolazenje 7.5« in »Dirke 3.6« ne funkcionirajo več – sistem se podre vsakič, ko jih poskušam zagnati. Programa »Žena 1.0« ne morem obdržati v ozadju, ko delujejo drugi programi. Razmišljam o vrnitvi k programu »Dekle 7.0«, vendar programa »Žena 1.0« ne morem odinštalirati.
Prosim, pomagajte!

Hvala,
zaskrbljen uporabnik

ODGOVOR:

Spoštovani zaskrbljeni uporabnik:

To je zelo pogost problem velike večine moških uporabnikov.

Veliko moških uporabnikov nadgradi »Dekle 7.0« v »Žena 1.0«, misleč, da je to le še eden od programov za sprostitev in zabavo.
»Žena 1.0« je OPERACIJSKI SISTEM in je programirana, da dela VSE!!!
»Ženo 1.0« je nemogoče izbrisati ali jo vrniti v stanje programa »Dekle 7.0«. Deinštalacija ni mogoča, ne da bi se ob tem podrl celoten sistem. Ne morete se vrniti na »Dekle 7.0«, ker vam »Žena 1.0« tega ne dopušča. Poglejte v priročnik »Žene 1.0« v poglavje »Opozorila – Preživnine – Skrbništva«.
Priporočamo, da obdržite »Ženo 1.0« in improvizirate primerno situacijam. Predlagamo inštalacijo programa "Da, draga" v izogib nenamerno napačnim ukazom »Ženi 1.0«. Najbolje je, da shranite komando »C:OPRAVIČILO«, kajti večinoma jo boste potrebovali, da se bo »Žena 1.0« vrnila v normalno stanje. »Žena 1.0« je čudovit operacijski sistem, vendar je zelo občutljiva.
»Ženo 1.0« dobite vključno s številnimi programi, kot so »Čiščenje 3.0«, »Kuhanje 1.5« in »Urejanje računov 4.2«. Vseeno bodite previdni, kako dodatne programe uporabljate. Neprimerna uporaba bo samodejno zagnala program »Nagajanje 9.5«. Če se vam bo zgodilo to, je edini način za ponovno normalno delovanje »Žene 1.0« inštalacija dodatnih programov. Priporočamo »Rože 2.1« ali za težje primere »Diamanti 5.0«.

OPOZORILO!!! NIKOLI in pod nobenimi pogoji ne inštalirajte programa »Tajnica s kratkim krilom 3.3«. Ta program ni združljiv s sistemom »Žena 1.0« in vam bo povzročil nepopravljivo škodo.

Srečno,
Tehnična pomoč

hysterical-1.gif

Opomba: v operacijski sistem "žena 1.1" lahko po novem dodate virtualno mašino in v njej poganjate program "ljubica 1.0" (in več), vsekakor pa virtualizacija zahteva precej sistemskih resoursov in se zna zgodit da če jih imate premali, da se komplet host sistem ("žena 1.1") obesi!
zmaga.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Moški v lekarni: "Kondome, prosim!"
Lekarnarica: "A dam vrečko zraven?"
Moški: "Ne, ni treba, ni tolk grda."