Vici, takšni in drugačni (3)

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.526
1.126
113
To se je zgodilo v Franciji nekemu Angležu, ki je bil popolnoma pijan.
Francoski policaj je ustavil njegov avto in ga vprašal, ali je kaj pil. S težavo je Anglež priznal, da je pil ves dan, saj se mu je hči poročila s Francozom- pil je šampanjec, nekaj steklenic vina in na koncu še nekaj kozarčkov slajšega vina.
Popolnoma vznemirjen je policaj ponudil Angležu alkotest in ga vprašal, če ve, da je po francoskih zakonih sedaj aretiran.
Anglež pa mu je odgovoril:
"Ne, ne vem. Toda ali vi veste, da je to angleški avto in da je voznik moja žena - na nasprotni strani!"

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.961
7.296
113
172971_934c32724b2598176ddcaf51d7ac27fb.jpg

• Všeč mi je
Reactions: kajn in Valhalla

dax

Majstr
22. maj 2012
894
1.932
93
Zoki gre lovit ribe na prepovedano območje. Rib veliko, skoraj več kot vode..
V trenutku ima polno mrežo rib, ko pride policija.
Policist: "Zoki, ribarjenje je tu prepovedano, zato boš kazensko odgovarjal!"
Zoki: "To so moje ribe."
Policist: "Kako tvoje?"
Zoki: "Lepo. To so moje ribe, vsako jutro jih prinesem sem, vržem v vodo, jih pokličem in se same vrnejo v mrežo...bi radi, da vam pokažem?"
Policist: "Hajde, da vidim."
Zoki vrže ribe nazaj v vodo ... nekaj sekund tišine ...
Nato reče policist: "In sedaj!?"
Zoki: "Kaj sedaj?"
Policist: "Pa pokliči jih!"
Zoki: "Koga?"
Policist: "Ja, ribe."
Zoki: "Kakšne ribe?"

dax

Majstr
22. maj 2012
894
1.932
93
Dođe sin kod oca i reče mu: - Tata ja sam se zaljubio. - U koga sine? - U komšinicinu ćerku i, samo da znaš tata, planiram da je oženim! Otac ga sede za sto i otkri mu veliku tajnu: - Znaš sine, pre mnogo godina komšinica i ja se dohvatili, ona ostade trudna i rodi ćerku. Sine, ta devojka je tvoja sestra! Ovaj jadničak pati, ne jede, vene. Gleda ga majka danima i pita ga šta nije u redu. Sin se otvori i reče veliku tajnu majci. Majka mu reče: - Slobodno se ti ženi i ništa se ne sekiraj!