Vibram fivefingers

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Pa ti maš to v službo ali v frajcajtu?
smile-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
ne nimam jih obute v službi samo z njimi pa pridem v službo :D

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Zdravo!

Tole zadevo si ogledujem prek neta že nekaj časa in se mi zdi nadvse zanimiva. Razmišljam o nakupu model Sprint. Kje v LJ se lahko zadevo obuje in preizkusi?

Kako se ta zadeva obnaša ob uporabi v slani vodi?

Ps. sem presenečen nad pozitivnim sprejemom teh obuval. Če se samo spomnim, kako so nekateri pred leti "raztrgali" Crokse (danes pa jih tudi sami kupujejo).

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Kolikor vidim trgovino v Supernovi, ima kar nekaj prometa.... ne vem...Mogoče jih pa zastonj jemljejo...

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
@matt: tukaj http://birthdayshoes.com/resources/ imaš na voljo vse kar te zanima in še več.
Voda ni problem tudi slana ne. Če misliš s tem plavati bi ti raje priporočal model KSO.

Po informaciji, ki sem jo dobil od uradnega uvoznika za Slovenijo jih v Ljubljani prodajajo v Pohodnik BTC in Annappurna Way ali pa se zapelji v Izolo (www.bora.si) kjer ima zastopnik svojo trgovino.
Jaz sem jih kupil na Dunaju
cool-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jebe.mtiš so kitajci že začel kopirat
bonk.gif
.mam ene original KSO model pa gledam po ebayu da iz HKja pridejo po 25€ z poštnino.bi še ene vzel za v službo če so vsaj približek originalu

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Jaz jih čakam iz Kitajske (za 32usd). Me zanima če mi bodo čez carino spustili brez da bi me oglobili (včasih rata), če mi pa ne bodo prav bom dal pa oglas:) po nabavnoj... Še niso poslali, že kakih 10 dni so naročeni.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Nisem resen, sem smešen. Poročam ko jih dobim, sem dal naročilo 13.3., pa še niso niti v pakiranju (order received), tako da izgleda da jih enkrat do maja že dobim, hehe.

Zuza

Zelenc'
7. mar 2011
5
0
1
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Nisem resen, sem smešen. Poročam ko jih dobim, sem dal naročilo 13.3., pa še niso niti v pakiranju (order received), tako da izgleda da jih enkrat do maja že dobim, hehe.
Oj. Kakšni so? Kvaliteta ok? Ponaredek?

Poročilo pliz ..
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Kako zdaj s tem? GLedam na amazon vip da so pol ceneje do 12.7.
Kako se hodi zunaj po asfaltu?

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Mam te štinkfuslerje že kar nekaj cajta. Nosi se jih ok, po asfaltu ni problema, uporabljam jih tudi na barki pa za po vodi skakat. Edino kar je, če ti noge švicajo boš not kr dobro zakuhal.
Od the copatkov, pole fivefingersov uporabljam tudi merelove z vibram podplatkom. Oboje je OK in ni nikakršnih problemov. Edino kar me moti, ker si kot bos ob enem pa imaš obuvalo, si/sem zelo občutljiv na zvračanje gležnja.

helltom

Pripravnik
17. maj 2013
67
1
8
Jaz imam tudi dvoje - ene za povsod - treking, sprehod, po asfaltu, parkrat celo za v hribe - ampak samo za gor, dol z njimi ne gre, si lohk fajn gležnje in pete obunkaš, uporabljam tudi pet prste nogavice, ene imam pa samo za v vodo. Sedaj si bom počasi omislil nove, po moje kar iste, kot sem jih imel do sedaj.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ko bom nove kupoval, bom vrjetno vzel "navadne". Torej nekaj kar ni na prste.
1. uporabne tudi na travi
2. miljon vrst nogavic na vsakem vogalu po sprejemljivi ceni.

Drugač pa drsijo po mokrem terenu, sploh skale/kamenje, če greš v kak hrib.