Pri novem avtomobilu sem opazil vibracije od začetka na pedalih, po menjavi koles prednje z zadnjimi, pa preko sedeža. Vibracije se čutijo pri hitrosti med 25-35 km/h in pri vrtljajih okoli 1500 (2 prestava). Bil sem prepričan, da je kaj s kolesi narobe pa baje da ne. Sem tretji dan reklamiral pa ni noben nič čutil teh vibracij. Najprej sem dobil odgovor naj počakam kakšne 4000 km, da se bo verjetno vneslo. Pa ni bilo nič boljše. Pa se je njihov inšpektor vozil z njim, pa je rekel, da to ni nič posebnega. Nakar sem vztrajal, da naj poskusijo zamenjat kolesa z nekimi drugimi, pa je bilo isto. Medtem sem ga peljal k drugemu mojstru in mi je dejal, da je mogoče turbo luknja kriva ali pa vztrajnik. Od prodajalca sem včeraj dobil odgovor, posredovan od uvoznika, da naj bi to bilo "serijsko!!!!!" oz. omenjali so celo "nekakšen stil vožnje" in da se ni še noben pritožil glede te napake. Obenem sem imel občutek, da si mislijo, da sem preveč natančen. Sem jim rekel, da takega slučaja še nisem imel pri vseh dosedanjih vozilih. S tem se nisem strinjal in sem zavrnil ta odgovor.
Ali mogoče kdo od vas ve, ali je to res ali je kaj drugega. Kaj lahko še naredim? Koliko daleč lahko grem?
Ali mogoče kdo od vas ve, ali je to res ali je kaj drugega. Kaj lahko še naredim? Koliko daleč lahko grem?