Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Kakšna je stopnja zvočne izolacije?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Predvidevam, da mnogo bolje kot čitalci pri notebookih te ključavnice ne delajo. Posledično raje vsakič iščem ključe po žepih in potem pravega v tistem šopu ključev. Je hitreje in manj stresno.
Citat:
Uporabnik miro_mir pravi:
Zdravo! Mene pa zanimajo mnenja glede ključavnic vhodnih vrat.
Ključ ali biometrijski sistemi - poteg s prstom? Ful se mi zdijo fajn ključavnice na prstni odtis (maš ključ vedno pri roki) zato me zanima ali ma to že kdo vgrajeno in kako ste kaj zadovoljni s to tehnologijo? Hvala.
Citat:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Predvidevam, da mnogo bolje kot čitalci pri notebookih te ključavnice ne delajo. Posledično raje vsakič iščem ključe po žepih in potem pravega v tistem šopu ključev. Je hitreje in manj stresno.
Brgo... zanimivo, mene pa lih to iskanje/zalaganje/zgubljanje ključev ful živčno dela - in zmeri se mi to zgodi, ko se mi kam mudi. Zakaj pa misliš, da te ključavnice bolje ne deljujejo kot pri notebookih? A niso te biometrijske ključavnice nekam na enak princip? Tle na tej povezavi Ekey je tko obrazloženo vsaj.
Citat:
Meni je tud podometni bolj všeč. Tko manj viden je, pa paše k vsem vratom, ker ne izstopa tko.
Borisker - a na sejmu so vas kar vnašali tko vse, k so šli mimo??? A pol ni panike, če ful krat menjavaš uporabnike - mislim, da pol za nekaj let, celoten sistem ne zašteka zaradi prevečkratnega brisanja/vnašanja uporabnikov?