Saj ravno za te sem se zagrel...samo ne vem koga naj pokličem za montažoCitat:
Uporabnik Car pravi:
Meni so bila od PVC vrat v Bauhausu najbolj všeč tista, ki so bila na naslovni strani novega kataloga, pa še najcenejša so bil, samo 210€!
PVC vrata
Brez zamere...ampak a to govoriš iz izkušenj ali na pamet??Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Nič ni od njih. V tem je problem. Toplotna izolacija? Kaj je že to?
Čist tako...za 200 EUR ne moreš pričakovati nič in tudi dejansko ni nič. Žal.
Kolikor sem geldal po baubauih...se začnejo konkretna vrata tam pri 700 EUR.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Meni so bila od PVC vrat v Bauhausu najbolj všeč tista, ki so bila na naslovni strani novega kataloga, pa še najcenejša so bil, samo 210€!
PVC vrata
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
To bo ja. Zadeva bo prerjavela , ključavnica se bo pokvarla panti bodo popokali.
Prvo si idi stvar pogledat v štacuno potem pa modruj, ker ta ki so sedaj v trgovini so primerljiva z domačimi plastičarji ,ki hočejo za njih imeti 800€ in več.
Sem pred 1 tednom montiral ene in so ok.
Tisto kar je pa Vincent pripopal pa so Romunske Teraplast ali pa Jewe Madžarska , ki so res šrot.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
To bo ja. Zadeva bo prerjavela , ključavnica se bo pokvarla panti bodo popokali.
Prvo si idi stvar pogledat v štacuno potem pa modruj, ker ta ki so sedaj v trgovini so primerljiva z domačimi plastičarji ,ki hočejo za njih imeti 800€ in več.
Sem pred 1 tednom montiral ene in so ok.
Tisto kar je pa Vincent pripopal pa so Romunske Teraplast ali pa Jewe Madžarska , ki so res šrot.
Ta vrata z bolhe mi delujejo boljša kot iz merkurja kjer stanejo 360eur, pravzaprav je zelo malo razlike med temi in vrati za 860eur (dražja imajo še eno ključavnico zraven to je pa to). Vse ostalo je isto.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Nič ni od njih. V tem je problem. Kaka protivlomna zaščita. Tu če si grob odtrgaš vrata ven